| | |

מתכון פאי שוקולד פרווה נדיר (ללא גלוטן)

מתכון לפאי שוקולד ללא גלוטן, שמכינים מבסיס בצק נוח וחלומי המקבל פריכות עדינה, ומשודך למלית שוקולד עשירה במיוחד.
בהשראת: שמחה אלגלי
ציון 4.48 על ידי 19 דירוגים
פאי שוקולד

מחפשים איך לשדרג את הבוקר שלכם? תכירו את הפאי שיקשט לכם את שעות הבוקר השקטות בטעמים נהדרים לצד הקפה.

קבלו פאי שוקולד פרווה , פאי שוקולד מתכון ללא גלוטן , שמכינים מבסיס בצק נוח וחלומי המקבל פריכות עדינה, ומשודך למלית שוקולד עשירה במיוחד.

טארט שוקולד מדהים שהכי מתאים לאירוח מענג במיוחד או סתם מתי שבא לכם משהו מתוק ליד הקפה או התה. ביס אחד ואתם מכורים!

ספר המתכונים של שמחה אלגלי

 

פאי שוקולד פרווה ללא גלוטן
צילום: שמחה אלגלי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים? מתכון לפאי שוקולד פרווה

פאי שוקולד

מתכון פאי שוקולד פרווה נדיר (ללא גלוטן)

מתכון לפאי שוקולד ללא גלוטן, שמכינים מבסיס בצק נוח וחלומי המקבל פריכות עדינה, ומשודך למלית שוקולד עשירה במיוחד.
ציון 4.48 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: שמחה אלגלי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 מחמאה (200 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 2 כוסות קמח תמי ללא גלוטן ( או קמח רגיל)

למלית:

  • 200 גרם שוקולד
  • ½ כוס קצפת צמחית (או שמנת מתוקה)
  • 25 גרם מחמאה
  • 3 ביצים
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • במיקסר ללוש את כל המרכיבים לבצק יחד עד לאחידות.
  • מעבירים לתבנית ואופים את הבצק מעט על 180 מעלות, עד שהוא מתייצב ולהזהבה קלה.
  • מוציאים מהתנור ושופכים את המלית מעל.
  • להכנת המלית - במיקרוגל ממיסים את השוקולד, קצפת צמחית, וחמאה ומערבבים עד שמתקרר קצת
  • לאחר מכן מוסיפים את 2 חלמונים ומערבבים.
  • מקציפים 3 חלבונים ומוסיפים חצי כוס סוכר, ואז מוסיפים ומערבבים בצורת עטיפה עם השוקולד
  • שופכים על הבצק שבתנור
  • מכניסים חזרה לאפייה למשך 20 דקות בערך.
  • אפשר להמיר למלית חלבית
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
פאי שוקולד
צילום: שמחה אלגלי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

 

מקור: פאי שוקולד – שמחה אלגלי

Similar Posts

5 Comments

    1. היי קרן,
      בעיקרון, אנחנו ממליצים להשתמש בשוקולד שאת הכי אוהבת.
      אפשר גם להשתמש בשניהם כדי להעשיר את הטעם.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?