במיקסר ללוש את כל המרכיבים לבצק יחד עד לאחידות.
מעבירים לתבנית ואופים את הבצק מעט על 180 מעלות, עד שהוא מתייצב ולהזהבה קלה.
מוציאים מהתנור ושופכים את המלית מעל.
להכנת המלית - במיקרוגל ממיסים את השוקולד, קצפת צמחית, וחמאה ומערבבים עד שמתקרר קצת
לאחר מכן מוסיפים את 2 חלמונים ומערבבים.
מקציפים 3 חלבונים ומוסיפים חצי כוס סוכר, ואז מוסיפים ומערבבים בצורת עטיפה עם השוקולד
שופכים על הבצק שבתנור
מכניסים חזרה לאפייה למשך 20 דקות בערך.
אפשר להמיר למלית חלבית