גביניות מבצק עלים בטעם מושלם
מינימום מאמץ ומינימום מצרכים ויש לכם גביניות עשירות טעימות ומפנקות. מתכון שחובה לנסות!

גביניות מבצק עלים, מתכון לגביניות מושלמות ורכות עם קרם גבינה מפנק שמשאיר טעם של עוד עם כל ביס!
מכירים את הגביניות הסקסיות שיושבות להן על מגש אפייה במאפיות? לא תאמינו, אבל אתם יכולים להכין כאלה בבית בקלות והן יוצאות טעימות יותר וממכרות יותר!
גביניות מתכון קל, סליחה – מתכון סופר קל שאתם יכולים להכין לבד ולגרוף את כל המחמאות בעצמכם! גביניות ריקוטה משגעות שכל ביס הוא אושר עילאי! חובה לטעום!

למה באמת כדאי לכם: גביניות מבצק עלים
- גביניות מבצק עלים שמכינים בקלות שיא בבית ובלי בעיה!
- מאפה מפנק במיוחד להגשה בשעות הבוקר לצד הקפה!
- כל כך טעימות שאפילו במאפייה לא מכינים כאלה!
- מתכון מהיר להכנה שאפשר להכין גם כשאין זמן!
שורה תחתונה: מתכון למביני עניין – גביניות מבצק עלים שרק מבט בתמונה עושה חשק לאכול אותן!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

גביניות מבצק עלים בטעם מושלם
מינימום מאמץ ומינימום מצרכים ויש לכם גביניות עשירות טעימות ומפנקות. מתכון שחובה לנסות!
לדרג
ציוד
תבנית בינונית לתנור
המצרכים
לבצק:
- 1 חבילה ריבועי בצק עלים (800 גרם)
למלית:
- גבינה ריקוטה (300 גרם )
- 1 ביצה
- 1 כף תמצית וניל
- 2 כפות קורנפלור
- ½ כוס סוכר
- ¼ כוס צימוקים (לא חובה)
להברשה:
- 1 ביצה (טרופה)
לקישוט
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
- לטרוף בקערה את כל חומרי המלית, מלבד הצימוקים, עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- להוסיף את הצימוקים ולערבב.
- להניח 10 ריבועי בצק כשהם מופשרים על משטח מקומח ובמרכז כל ריבוע לשים כף מן המלית.
- להבריש את המסגרת של כל ריבוע בביצה טרופה ולקפל כל שתי פינות נגדיות פנימה לקבלת צורת מעטפה.
- להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ולהשאיר מרחב בין אחד לשני.
- להבריש בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה יפה.
- להוציא מן התנור, לצנן, לפזר אבקת סוכר בנדיבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: גביניות מבצק עלים מדהימות
נראה מעולה! מאיזה חברה של בצק את משתמשת ואם זה בצק עלים מתוק? של מעדנות , בצק עלים רגיל כמו של הבורקס. בבקשה תמונה כאן. |
אם אני אחליף לפודינג וניל במקום קורנפלור זה אפשרי? אפשרי להחליף בפודינג וניל או בקמח מאמי . |
למה הבצק נפתח ממש באפייה ? לא אמור להיפתח מאמי, – כשאת מקפלת את הפינה לכיוון המרכז תהדקי מעט עם האצבע. |
אפשר בצק פילו? כן, יצא טעים יקירה. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קיש פטריות פשוט וקל
- עוגת גבינה קרה מרעננת
- סלט פסטה חלבי צבעוני
- כדורי כנאפה מטריפים
- בצק לפיצה שחובה להכיר
- בורקס גבינה הכי קל שיש
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חלביים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: ליאת שפיצר