לטרוף בקערה את כל חומרי המלית, מלבד הצימוקים, עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
להוסיף את הצימוקים ולערבב.
להניח 10 ריבועי בצק כשהם מופשרים על משטח מקומח ובמרכז כל ריבוע לשים כף מן המלית.
להבריש את המסגרת של כל ריבוע בביצה טרופה ולקפל כל שתי פינות נגדיות פנימה לקבלת צורת מעטפה.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ולהשאיר מרחב בין אחד לשני.
להבריש בביצה טרופה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה יפה.
להוציא מן התנור, לצנן, לפזר אבקת סוכר בנדיבות.