| | |

חטיף פצפוצי אורז מלא ללא גלוטן

איך אפשר בלי משהו מתוק וקריספי שיתאים גם לילדים וטבעונים? אז קבלו חטיף פצפוצי אורז מלא קליל וטעים – שמכינים בשיא הקלות!
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
חטיף פצפוצי אורז

כמה פעמים בחיים יש לנו אפשרות לפנק את עצמנו במשהו מיוחד וטעים שכל מה שצריך לשם כך זה בסך הכל 5 דקות?

חטיף פצפוצי אורז מלא הוא בול כזה – כל כך קליל להכנה, וכל כך טעים לנגיסה. חטיפים בריאים בצורת קוביות מתוקות ומענגות בטעמי דבש, חלווה ושוקולד מריר המשתלבים מושלם עם פצפוצי אורז קראנ'ציים ממכרים.

מרגיש כמו חטיף שוקולד מושחת, אבל עשוי מחומרים מעולים ובריאים, ללא מוצרי חלב, ללא גלוטן, כך שמושלם גם לטבעונים, לילדים, ותמיד תמיד ייחטף בזמן הכי מתאים כשרוצים משהו מפנק ליד הקפה או התה
.

ספר המתכונים של עידית מרום

חטיף פצפוצי אורז
צילום: עידית מרום

למה באמת כדאי לכם: חטיף פצפוצי אורז

  • מרגיש כמו חטיף שוקולד מושחת, אבל עשוי מחומרים מעולים ובריאים
  • חטיפי בריאות בשילוב מושלם ומהמם של טעמי דבש, חלווה ושוקולד מריר עם פצפוצי אורז ממכרים
  • חטיף פצפוצי אורז ללא מוצרי חלב, ללא גלוטן, כך שמושלם גם לטבעונים ולילדים

שורה תחתונה: 5 דקות והעונג המושלם אצלכם בפה ליד הקפה!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? חטיף פצפוצי אורז

 

חטיף פצפוצי אורז

חטיף פצפוצי אורז מלא ללא גלוטן

איך אפשר בלי משהו מתוק וקריספי שיתאים גם לילדים וטבעונים? אז קבלו חטיף פצפוצי אורז מלא קליל וטעים – שמכינים בשיא הקלות!
ציון 4.46 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 3 כוסות פצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח
  • 100 גרם שוקולד מריר (70%-60% מוצקי קקאו)
  • ½ כוס טחינה גולמית
  • ¼ כוס דבש / מייפל טהור
  • 3 כפות שמן קוקוס או חמאה
  • 2 כפיות קקאו איכותי

אופן ההכנה

  • בסיר קטן על אש נמוכה נמיס את כל רכיבי הקרם, עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם שוקולדי אחיד וסמיך. (זהירות שלא יישרף).
  • נעביר 3 כוסות פצפוצי אורז לקערה גדולה. נשפוך את תערובת השוקולד על הפצפוצים.
  • לערבב היטב, לשטח ולדחוס בתבנית מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה. לזרות מעל קוקוס טחון
  • להכניס להקפאה לכמה שעות. לחתוך לריבועים

הערות וטיפים

  • למי שלא אוהב שמן קוקוס - התחליף שלו יהיה חמאה, שמן רגיל לא יחזיק כאן כי החטיף צריך להתקשות לאחר הקירור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חטיף פצפוצי אורז
צילום: עידית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

10 Comments

      1. היי ברכה,
        יש בסופרים גם חפיסות שוקולד מריר ללא סוכר. אם את לא מוצאת בסופר, בוודאי תוכלי למצוא אונליין.
        בהצלחה 🙂

    1. היי דורית,
      תודה רבה ששמת לב. מה שנכון הוא ההערה בסוף – לא להשתמש בשמן, אלא בחמאה.
      בהצלחה 🙂

4.46 from 11 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements