| |

מתכון עוגת קרפ קלה ללא אפייה

המתכון המנצח של עוגת קרפ קלה ללא אפייה! שכבות של קרפ מדהים בשילוב מילוי מתוק וטעים במיוחד.
בהשראת: נירית קיקו
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
עוגת קרפ

עוגת קרפ צרפתי קלילה וטעימה במיוחד עשירה בטעמים ועם מילוי מושלם שישאיר לכם טעם של עוד. עוגת קרפים מושלמת ליד הקפה של הבוקר או כהגשה לאורחים כקינוח לאחר הארוחה.

 
מתכון לעוגת קרפים מיוחדת וקלה להכנה, אשר לא דורשת הרבה זמן כמו עוגות אחרות. בנוסף, העוגה לא מצריכה אפייה כלל ולכן זו אופציה מעולה גם למי שאין לו הרבה ניסיון באפייה. 
 
 

ספר המתכונים של נירית קיקו [/לַחְצָן]

עוגת קרפ
צילום: נירית קיקו

למה באמת כדאי לכם: עוגת קרפ

  • עוגה טעימה במיוחד שמתאימה להגשה לאורחים או כנשנוש מתוק לצד הקפה. 
  • עוגה קלה להכנה, לא דורשת מיומנויות אפייה ומתאימה גם למי שאין לו ניסיון באפייה.
  • מתכון קרפ צרפתי בטעמים עשירים במיוחד שיגרמו לכם להתאהב ושישאירו לכם טעם של עוד.
שורה תחתונה: המתכון הטוב ביותר שתמצאו ברשת לעוגת קרפ קלה וללא אפייה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

עוגת קרפ

מתכון עוגת קרפ קלה ללא אפייה

המתכון המנצח של עוגת קרפ קלה ללא אפייה! שכבות של קרפ מדהים בשילוב מילוי מתוק וטעים במיוחד.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
באדיבות: נירית קיקו

ציוד

מחבת
כוס: חד פעמית קרה
נייר אפיה
קערה קטנה

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 2 1/2 כוסות חלב
  • 1/4 כוס סוכר 
  • 1/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קרם פצפוצי רושה (גדושות)
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
  • 1 יחידה פודינג וניל

אופן ההכנה

הכנת הקרפ:

  • לוקחים 3 ביצים, 1 ו-1/2 כוסות חלב, 1/4 כוס שמן, 1/4 כוס סוכר, קורט מלח, 3/4 כוס קמחו- 1 כפית תמצית וניל. טורפים את כל החומרים יחד לתערובת חלקה ונוזלית ומכניסים למקרר לשעה.
  • מוציאים את התערובת מהמקרר משמנים מחבת שטוחה כמה שאפשר ומורחים בעזרת נייר מעט חמאה או שמן. מוזגים בעזרת מצקת מהתערובת על המחבת (שייצא קרפ לא דק מדי) ולטגן משני הצדדים.
  • ככה ממשיכים עד שהתערובת מסתיימת.

הכנת המילוי:

  • לוקחים קרם פצפוצי רושה, 2 מיכלי שמנת מתוקה, כוס חלב 1 פודינג וניל ומקציפים לקצפת יציבה.
  • בקערה קטנה שמים 2 כפות גדושות של קרם פצפוצי רושה וכרבע מהקצפת וטורפים יחד לתערובת אחידה וקצת אוורירית (השוואת מרקמים) ואז מקפלים את התערובת לקצפת בתנועות קיפול.

הרכבת העוגה:

  • מניחים על צלחת הגשה גדולה קרפ ומורחים שכבה יפה של קרם וממשיכים להניח את יתרת הקרפים עם הקרם.
  • לבסוף, מכניסים למקרר להתייצבות לפחות שעתיים, והעוגה מוכנה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת קרפ

כמה זמן לוקח להכין את העוגה? זמן ההכנה של העוגה הוא קצר מאד ולוקח בפועל כ-15 דקות בלבד. עם זאת יש לקרר את התערובת כשעה ואת כל העוגה כשעתיים.
יש אפשרות להחליף את הקרם בעוגה? כמובן, ניתן להחליף את הקרם של העוגה למה שאתם אוהבים.
יש אפשרות לשדרג את העוגה? כן, ניתן להוסיף מעל העוגה קצפת, פצפוצי שוקולד ופצפוצי אגוזים לפי טעמכם.
 
עוגת קרפ

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!

 

 
מקור: נורית קוקי – מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד! | מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko 
 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?