| | |

תפוחי אדמה מעוכים ברכות מושלמת

מרקם קרספי וחלומי עם טעם מענג שאי אפשר לעמוד בפניו. ביס אחד ואתם מכורים!
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.17 על ידי 12 דירוגים
תפוחי אדמה מעוכים ברכות מושלמת

תפוחי אדמה מעוכים, במרקם משגע וטעם ממכר! תוספת מושלמת לארוחה שפשוט אי אפשר להתנגד לה!

תפוחי אדמה זה אחד המאכלים הכי טעימים שיש, בכל דרך שמכינים אותם, אבל יש דרכים טעימות ויש דרכים טעימות יותר! קבלו מתכון לתפוחי אדמה מעוכים, עם מרקם מטריף וטעם ממכר!

מתכון שמכינים בשיא הקלות לתפוחי אדמה מעוכים, מתובלים כראוי וממכרים ברמות אחרות. תוספת כל כך טעימה שכדאי לשים לב שבני המשפחה משאירים מקום גם למנה העיקרית!

ספר המתכונים של אריאלה גולדמן

 

תפוחי אדמה מעוכים ברכות מושלמת
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: תפוחי אדמה מעוכים

  • מתכון שמכינים בשיא הקלות, בכלום מאמץ ובכלום זמן!
  • תוספת מושלמת שאפשר להגיש לצד כל מנה עיקרית!
  • כל כך טעימים שאי אפשר להפסיק לאכול מהם!
  • מנה משגעת שכל הילדים אוהבים!

 

שורה תחתונה: מנה כל כך טעימה שמומלץ לא לטעום לפני ההגשה, אחרת לא יישאר לכם מה להגיש!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

תפוחי אדמה מעוכים ברכות מושלמת

תפוחי אדמה מעוכים ברכות מושלמת

מרקם קרספי וחלומי עם טעם מענג שאי אפשר לעמוד בפניו. ביס אחד ואתם מכורים!
ציון 4.17 על ידי 12 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • תפוחי אדמה קטנים (זן אדום)
  • שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • מעט צ'ילי גרוס
  • עלי רוזמרין טרי

אופן ההכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים רותחים עם כפית מלח למשך 35 דקות או עד לריכוך מושלם. מסננים היטב מנוזלים.
  • מחממים תנור מראש לחום גבוה של 230 מעלות בתכנית אפייה רגילה.
  • מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה, ומועכים אותם עם תחתית רחבה של ספל, שישתטחו אבל לא יתפרקו.
  • מזלפים שמן זית בנדיבות, ומתבלים בפלפל שחור גרוס, מלח גס, מעט צ'ילי גרוס, ועלי רוזמרין טרי.
  • אופים עד הזהבה מושלמת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: תפוחי אדמה מעוכים

 חייבים לבשל את תפוח אדמה לפני?
בהחלט. אחרת לא ניתן למעוך אותם.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

יש מאכלים שמכינים בצד בכלום זמן וכשהמחמאות מגיעות בהמוניהן שוכחים מהמנה העיקרית!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני תוספות מושלמים מחכים לכם באתר,
כנסו, תכינו ותחייכו עם כל המשפחה באופן קבוע!

 

מקור: תפו‎חי אדמה מעוכים – אריאלה גולדמן

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements