| | | |

עוגיות תמרים נימוחות מבצק פריך

עוגיות תמרים נימוחות ומפנקות. קלות להכנה וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול.
בהשראת: אופירה פחימה יחיא
ציון 4.38 על ידי 32 דירוגים
עוגיות תמרים מבצק פריך נימוחות וטעימות

עוגיות תמרים נימוחות ומפנקות, מבצק פריך! כל כך טעימות שקשה לעבור לידן ולא לאכול!

חגים, סופי שבוע או אמצע שבוע – לא משנה באיזה יום יש עוגיות שאני תמיד אוהבת שיש לי בבית לאכול לצד הקפה או להגיש לאורחים. אחת העוגיות המועדפות שלי הן מגולגלות תמרים נימוחות, או רולדת תמרים כפי שהרבה מכנים אותן, והן הכי מפנקות שיש לטעמי.

המתכון הכי טוב שמצאתי הוא מתכון עוגיות תמרים של אופירה, מתכון קל ומדויק שנותן עוגיות טעימות להפליא! מתכון כל כך קל שאני מכינה אותו בכל הזדמנות שרק יש לי והן תמיד יוצאות טעימות ומפנקות!

עוגיות תמרים נימוחות עוגיות תמרים מבצק פריך נימוחות וטעימות
צילום: אופירה פחימה יחיא

למה באמת כדאי לכם: עוגיות תמרים נימוחות

  • רולדת תמרים מדהימה שניתן למלא בשוקולד, בריבה או בכל מילוי שרוצים!
  • ניתן לעטוף היטב, להקפיא ולהוציא כשמתחשק!
  • ניתן להוסיף אגוזים למילוי התמרים ולשדרג את רמת הפינוק!
  • מתכון קל שכל אחד יכול להכין בבית בכל רגע נתון!

שורה תחתונה: יש מתכונים טובים שהם פשוטים, אבל הכי טעימים ומפנקים. מתכון זה הוא דוגמה מצוינת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגיות תמרים מבצק פריך נימוחות וטעימות

עוגיות תמרים נימוחות מבצק פריך

עוגיות תמרים נימוחות ומפנקות. קלות להכנה וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול.
ציון 4.38 על ידי 32 דירוגים
לדרג
באדיבות: אופירה פחימה יחיא

המצרכים

  • ½1 חבילות מחמאה (300 גרם )
  • 1 כוס מיץ תפוזים (תפוזינה)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
  • 1 כוס שמן
  • 2 חלמונים
  • ¾ כוס סוכר
  • מלח (קורט )
  • 1 קילו קמח
  • 1 חבילה ממרח תמרים (400 גרם)

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל 180 מעלות.
  • כל הסוד של הבצק המחמאה חייבת להיות בטמפרטורת חדר כדי לא ללוש הרבה את הבצק.
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה ללוש ולערבב ממש מעט.
  • מתקבל בצק נעים מאוד איך שהחומרים מתאחדים מיד לעצור את הלישה.
  • לחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים כל חתיכת בצק לפתוח על נייר אפייה מקומח למלבן.
  • למרוח ממרח תמרים איכותי (רצוי נהר הירדן) ולפזר קינמון מעל.
  • לגלגל למעוך מעט את הרולדה , לסמן את העוגיות , לאפות עד להזהבה.
  • לפזר אבקת סוכר ולאכסן, ניתן להקפיא עד חודש בכלי אטום שעטוף בשקית.

הערות וטיפים

ניתן להעשיר - לקצוץ אגוזים ולהוסיף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות תמרים נימוחות

לגבי המחמאה להמיס במיקרו?
לא להמיס במיקרוגל לא טוב חייב שיפשיר בחוץ.
אפשר למלא אותם כבר בממרח שוקולד/ריבה?
אפשר כן, גם יוצא פצצה. מי שמורחת שוקולד לאפות פחות את העוגיות.
אפשר להפחית קצת מהמחמאה או מהשמן? זה נראה לי המון.
זה מתכון לקילו ממלא 3 קופסאות אם את רוצה עוגיות נימוחות חייב.
אפשר כל מיץ תפוזים אחר אם אין דווקא את התפוזינה?
כן בטח.
יצא מעולה! האם ניתן להקפיא? וכמה זמן זה מחזיק?
כן ניתן להקפיא. עוגיות תמרים נימוחות מחזיקות בין חודש וחצי לחודשיים רק לעטוף טוב.

 

עוגיות תמרים נימוחות עוגיות תמרים מבצק פריך נימוחות וטעימות
צילום: אופירה פחימה יחיא

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

Similar Posts

5 Comments

    1. היי מלכי, בוודאי, כל נוזל יהיה טוב, גם חלב.
      מקווים שעזרנו, בהצלחה ובתיאבון!
      צוות מתוקים

    1. במקום תפוזים שמתי חלב , יצא מושלם העוגיות תמרים הכי טעימות שהכנתי וניסיתי המון מתכונים …

4.38 from 32 votes (32 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements