עוגיות שושנים פרווה מ-4 מרכיבים

לצאת כיפור, לשבת מתוקה, לתחילת יום טעים ולערב מפנק… אין כמו עוגיות שושנים פרווה פריכות ומופלאות שלא תאמינו שעשויות מ-4 מרכיבים בלבד!
הן קלילות ביותר להכנה ופשוט מושלמות במרקם מתוק ומענג, טעם עשיר ועמוק ופריכות ממכרת ונמסה בפה, שקצת תזכיר לכם טעמי ילדות בלתי נשכחים…
המתכון המושלם הזה של עוגיות קצף שושנים יעשה לכם טעים ונעים בלב, יהיה נהדר לאירוח מפנק, ולרגיעה מתוקה בסוף היום עם כוס משקה חם
למה באמת כדאי לכם: עוגיות שושנים פרווה
- עוגיות שושנים מרוקאיות נהדרות לצאת צום כיפור, שבת מתוקה ולכל יום…
- קלילות ביותר, מהירות עוד יותר
- מתכון לעוגיות שושנים מושלמות שיעשו לכם טעים בפה ונעים בלב
שורה תחתונה: לאירוח מפנק, ולרגיעה מתוקה עם כוס משקה חם
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? עוגיות שושנים פרווה

עוגיות שושנים פרווה מ-4 מרכיבים
המצרכים
לבצק:
- 1 חבילה בצק פריך מתוק של מעדנות
למלית:
- 3 חלבונים
- ½ כוס סוכר ועוד 3 כפות
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
- נקציף את החלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף רך ונוסיף בהדרגה את הסוכר. לאחר שהתקבל קצף יציב ומבריק נוסיף את פודינג ונקציף במהירות בינונית עד לאיחוד.
- על כל מלבן נמרח מחצית מהקצף, נגלגל לרולדה ונקפיא למשך 30 דקות. נפרוס כל פרוסה לעובי של 1.5-2 ס"מ. נשכיב את הפרוסות על נייר האפייה ונשמור על מרווח בין עוגייה לעוגייה. נאפה 20-15 דקות על 170 מעלות עד להזהבה קלה בלבד.
- לאחר שהצטנן מעט נפזר אבקת סוכר מעל
הערות וטיפים
- אם אתם שואלים למה להקפיא לפני האפייה, ולא ישר לאפות, אז התשובה היא שהקפאה לפני האפייה למשך חצי שעה גורמת לרולדה להתקשות קצת ואז החיתוך של השושנים יצא יפה יותר

רק עוד דבר אחד אחרון!
חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?
עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!