|

עוגיות שושנים נמסות בפה

עוגיות שושנים מפנקות, קלות להכנה, טעימות והכי חגיגיות שיש להגשה בחג!
בהשראת: נטע מולה סופר
ציון 4.50 על ידי 30 דירוגים
עוגיות שושנים נמסות בפה

עוגיות שושנים נמסות בפה, מתכון עוגיות שושנים טעימות ומפנקות יותר מכל עוגייה שתכינו לחג!

אין חגיגי יותר משושנים בחג, כלומר, עוגיות שושנים נמסות בפה. כל עוגייה עם מראה מלבלב ומיוחד שקשה לא לחייך למראה שלהן. והטעם, רק אחרי שטועמים את הדבר הקסום הזה מבינים כמה פינוק יש בכל ביס!

קבלו מתכון לעוגיות שושנים שיעשו את כל ההבדל על שולחן הקינוחים שלאחר הארוחה! עוגיות מלהיבות למראה, חגיגיות ומפנקות כל כך שהן יהיו הראשונות להיגמר! מתכון כל כך קל, שגם אם כבר סגרתם את התפריט לחג, חובה להוסיף אותן!

עוגיות שושנים נמסות בפה
צילום: נטע מולה סופר

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שושנים נמסות בפה

  • מתכון קל לעוגיות מרשימות ומהפנטות שחובה להגיש לאורחים!
  • עוגיות שושנים נמסות בפה כל כך טעימות שהן יהיו לקינוח המככב של הערב!
  • מסוג העוגיות שכמעט כל אדם יאהב – מקטן עד גדול!
  • ניתן להכין כמות, להקפיא ולהוציא מתי שמתחשק להתפנק!

שורה תחתונה: בחג העיניים רוצות לבלוב ופריחה והלב רוצה להתפנק. זה המתכון שירצה את כולם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן 

אז איך מכינים?

עוגיות שושנים נמסות בפה

עוגיות שושנים נמסות בפה

עוגיות שושנים מפנקות, קלות להכנה, טעימות והכי חגיגיות שיש להגשה בחג!
ציון 4.50 על ידי 30 דירוגים
לדרג
כמות 40 עוגיות
זמן הכנה: 10 דקות
באדיבות: נטע מולה סופר

ציוד

מעבד מזון
מיקסר
מידה: כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

להכנת הבצק

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם)
  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 3 חלמונים
  • ½ כוס מיץ תפוזים (או חלב)

להכנת הקצפת

  • 3 חלבונים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

הכנת הבצק:

  • נעבד במעבד מזון  קוביות חמאה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת תערובת פירורית.
  • נוסיף חלמונים ומיץ תפוזים עד לבצק במרקם אחיד.
  • נחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
  • נרדד כל חלק על נייר אפייה מקומח, חשוב מאוד שהבצק יהיה קצת דביק.

הכנת הקצפת:

  • במיקסר נקציף חלבונים עד לקבלת קצף מלא.
  • בהדרגה נוסיף סוכר ונקציף במהירות עד שהקצף נהיה חלק, יציב ומבריק.
  • נוסיף פודינג ונקציף בעדינות.
  • נחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
  • נמרח על הבצק, נשטח ונגלגל.
  • פורסים כל רולדה לעוגיות בעובי 3-2 ס"מ.
  • אופים 20-25 דקות בתנור שחיממנו מראש מצננים ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות שושנים נמסות בפה 

הבצק צריך לנוח במקרר?
אם הוא דביק למגע תכניסי למקרר לרבע שעה תלושי אותו ואחרי הכנת הרול עם הקרם שוב למקרר לרבע שעה כך תוכלי לפרוס עוגיות מושלמות.
איך למנוע שבירת הקצפת לאחר הוספת הפודינג?
במיקסר תתחילי בהקצפת השמנת עם הסוכר כדקה. תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, החלו להוסיף אינסטנט וניל. מייצבת את הקצפת המשיכי להקציף עד לקבלת קצפת עמידה, תפוחה ויציבה.
מה עושים אחרי שמורחים?
את מגלגלת לרול מרדדת את הבצק היטב שלא ינזל הקרם מעבירה ומסדרת על גבי התבנית ולתנור.
מושלם איפה שומרים אותם?
אני שומרת בכלי אטום לא נשארות לספר יותר מיומיים.
אפשר להקפיא את העוגיות ?
אפשר, רק להוציא שעה לפני השימוש להפשרה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות שושנים נמסות בפה
צילום: טליה יפה

"תודה רבה על המתכון, תמיד פחדתי לעשות, ויצא כל כך טעים!!!
חתימה טובה ושנה טובה מותק!"
טליה יפה

עוגיות שושנים נמסות בפה
צילום: שרה זריהן

"הכנתי יצא מושלם הנכדים שלי מאוד אוהבים שושנים!"
שרה זריהן

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

 

Similar Posts

16 Comments

  1. מה קשור עוגיות "מרוקאיות" ??? סבתא שלי היתה מרומניה , עסקה שם בקונדיטוריה והכינה כבר שם את העוגיות האלה-ברומניה!!(תמיד הייתי בטוחה שמוצאן ברומניה!)
    ואחרי השואה הגיעה לארץ(שרדה את אושוויץ) והכינה עבור המשפחה.

4.50 from 30 votes (27 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements