| |

עוגיות שושנים של סבתא מושלמות

מכינים מבצק פריך - נגלגל ונאפה לקבלת שושנים מתוקות וקלות שעושות חגיגה בפה בכל ביס מחדש! 
בהשראת: חלי פרחי
ציון 4.34 על ידי 42 דירוגים
עוגיות שושנים של אמא

עוגיות שושנים טעימות ומנחמות, עוגיות שושנים של סבתא שכל ביס מהן מעלה זיכרון מתוק ומחמם את הלב!

קבלו מתכון לעוגיות שושנים, שושני קצף מרשימות למראה ומפנקות כמו שרק סבתא פינקה! מתכון לעוגיות שושנים קל ומהיר ביותר להכנה – כל כך מהיר להכנה שאפשר להכין גם כשאין זמן או כאורחים מפתיעים!

מתכון עוגיות שושנים שאפשר להכין גם פרווה, אפשר להגיש אותן לאחר ארוחת השבת הבשרית והן יהיו הפינלה המושלם לאירוח מפנק במיוחד! כל כך טעימות שתכינו אותן גם בלי סיבה מיוחדת!

עוגיות שושנים של אמא
צילום: חלי פרחי

למה באמת כדאי לכם: עוגיות שושנים מתכון

  • מתכון של עוגיות שושנים שמכינים במהירות – כמה פעולות והן בתנור!
  • עוגיות מפנקות שמעלות זיכרונות מחממי לב שמזכירים את סבתא!
  • עוגיות טעימות שכל ביס מהן הוא מסע נוסטלגי מחייך שאין שני לו!
  • מתכון לעוגיות עם מראה מרשים וחגיגי להגשה באירוח, שאפשר להכין גם פרווה!

 

שורה תחתונה: מתכון מושלם לעוגיות, שכל ביס מהן לוקח אותנו למסע בין זיכרונות ילדות מפנקים ומנחמים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות שושנים של אמא

עוגיות שושנים של סבתא מושלמות

מכינים מבצק פריך - נגלגל ונאפה לקבלת שושנים מתוקות וקלות שעושות חגיגה בפה בכל ביס מחדש! 
ציון 4.34 על ידי 42 דירוגים
לדרג
באדיבות: חלי פרחי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבצק:

  • ½2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 חבילה חמאה (200 גרם )
  • 3 חלמונים
  • 1 כוס מיץ תפוזים

למלית:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

  • נלוש את החומרים לבצק, במידה והבצק נדבק לידיים, נוסיף עוד קמח עד שלא נדבק.
  • נקציף את חומרי המילוי ונמרח.
  • לאחר המריחה נגלגל לגליל ונחתוך לפרוסות.
  • אופים על 170 מעלות עד הזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות שושנים של אמא 

אפשר מחמאה לפרווה?
כן.
אפשר שמן במקום חמאה?
כן אפשר.
לכמה מחלקים את הבצק כדי למרוח את קרם?
אני חילקתי ל-3.
זה יוצא פריך?
כן זה בצק פריך.
חסר צהוב של ביצה?
בבצק את מוסיפה 3 חלמונים ואת החלבונים את אמורה להקציף עם הסוכר והפודינג.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגיות שושנים של אמא
צילום: שירן גואטה

"עכשיו הכנתי מתכון מושלם!"
שירן גואטה

עוגיות שושנים של אמא
צילום: שרה ברדוגו

"יצאו לי סוף!"
שרה ברדוגו

עוגיות שושנים של אמא
צילום: מרינה וראובן לויאשוילי

"מאה שמונים מעלות!"
מרינה וראובן לויאשוילי

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

חידשתם מלאי עוגיות ליד הקפה? מה עם זה של שבוע הבא?

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד מתכוני עוגיות קלים ומובחרים שתמיד ימתיקו לכם את הפסקת הקפה מחכים למטה. אל תהססו, אל תפספסו!

 

מקור: חלי פרחי

Similar Posts

22 Comments

      1. היי חגית,
        למה הכוונה?
        יש במתכון חמאה, אם את מעוניינת להשתמש בשמן במקום, שימי פחות שליש בכמות.
        בהצלחה!

  1. האינסטנט פודינג חירב הכל בגלל הטעם המלאכותי. בפעם הבאה אנסה עם קורנפלור. חוץ מזה- בטוח שסבתא לא השתמשה באינסטנט להכנת העוגיות הללו….

    1. היי,
      מבינים לגמרי לגבי הטעם, למרות שיש מי שאוהבים אותו.
      את בהחלט יכולה להשתמש בקורנפלור או בקמח/עמילן טפיוקה.
      בהצלחה 🙂

  2. האם החמאה צריכה להיות קרה או רכה?
    האם אפשר להכין את הבצק במעבד מזון או בקיצ׳נאייד עם וו גיטרה?

    1. היי ענת,
      החמאה יכולה גם להיות בטמפרטורת החדר.
      אפשר להכין במעבד מזון או במיקסר.
      בהצלחה 🙂

      1. היי חגית,
        אפשר לשים שליש פחות מכמות החמאה.
        אין במתכון הזה קורנפלור.
        בהצלחה!

    1. לא ניסינו במתכון הספיציפי הזה אך בד"כ אפשר להחליף פודינג בקורנפלור ביחס 1:1,תוסיפי גם שקית סוכר וניל או תמצית וניל, בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?