| |

עוגת בייגלה קרמל מלוח

עוגת בייגלה עם קרם קרמל, קלה להכנה, טעימה וייחודית שחייבים לטעום!
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
עוגת בייגלה קרמל מלוח

עוגת בייגלה קרמל מלוח, עוגה ייחודית שלא מכינים בכל יום ואולי כדאי! כל כך קלה וטעימה שאין סיבה שלא!

מי שאוהב קרם קרמל ומי שאוהב בייגלה לא יאמין לנוכח הטעם המופלא של עוגת קרמל מלוח ובייגלה! הילדים שלי מחכים בכל פעם מחדש שהעוגה תהיה מוכנה כדי לטרוף אותה. עוגה משגעת ברמות בלתי מוסברות!

המתכון מאוד קל וכל אחד יכול להכין עוגת בייגלה מלוח עם קרם קרמל. העוגה עשויה משכבות פתי בר כמו עוגת ביסקוויטים, אבל הטעם שלה מעולם אחר! עוגת בייגלה מלוח עם טעם ייחודי וממכר!

מתכון באדיבות: מלי מאירוב

ספר המתכונים של מלי מאירוב

עוגת בייגלה קרמל מלוח
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: עוגת בייגלה קרמל מלוח

  • כשרוצים להגיש עוגה ייחודית שאף אחד עדיין לא טעם מכינים עוגת בייגלה קרמל מלוח!
  • עוגה שכולם אוהבים – ילדים ומבוגרים ואף אחד לא יוכל להתנגד לה!
  • עוגה מושלמת להגשה באירועים מיוחדים, בסופי שבוע ובחגים!
  • מתכון קל שכל אחד יכול להכין והעוגה תמיד יוצאת טעימה!

 

שורה תחתונה: רוצים להפתיע את האורחים והמשפחה עם עוגה מטריפה וייחודית? זו העוגה בשבילכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

אז איך מכינים?

עוגת בייגלה קרמל מלוח

עוגת בייגלה קרמל מלוח

עוגת בייגלה עם קרם קרמל, קלה להכנה, טעימה וייחודית שחייבים לטעום!
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

תבנית: תבנית אינגליש קייק רגילה / תבנית מרובעת חד פעמית.

המצרכים

  • ½ כוס שמנת מתוקה
  • 1 חבילה שוקולד בלונדי קרמל מלוח עלית
  • ¼ כפית מלח
  • ½ כוס בייגלה מלח שבור
  • 2 כוס חלב
  • 1 כפית נס קפה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות גבינה לבנה
  • פתי בר (לקישוט)
  • בייגלה (לקישוט)

אופן ההכנה

  • מתחילים בהכנת הקרם - ממיסים ביחד בסיר על הגז ½ כוס שמנת מתוקה עם חבילת השוקולד בלונדי קרמל, ורבע כפית מלח. מניחים להתקררות ואז מוסיפים את הבייגלה השבור.
  • בקערה שמים כוס חלב עם נס קפה ומערבבים להמסה.
  • כעת מקציפים במיקסר 250 מ"ל שמנת מתוקה עם האינסטנט וניל וכוס חלב נוספת עד לקצפת יציבה, ואז מוסיפים בתנועות קיפול 4 כפות גבינה לבנה.
  • טובלים פתי בר בקערת החלב ומסדרים בתבנית. מעל לשכבת הביסקוויטים מוסיפים שכבת קצפת ומעליה גם שכבת קרם קרמל (שכבר התקרר). לאחר מכן חוזרים על אותו תהליך ושוב שמים שכבת ביסקוויטים טבולים, קצפת, ואז קרמל.
  • מקשטים מעל בבייגלה.
  • מכניסים למקפיא למשך 3 שעות ואז מעבירים למקרר.
  • אפשר להכפיל כמויות ולהכין גם בתבנית מרובעת חד פעמית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת בייגלה קרמל מלוח
צילום: מלי מאירוב


שאלות נפוצות: עוגת בייגלה קרמל מלוח

את הדף העליון רק שמנת או את כולם?
רק את העליון.
אפשר להכין גם עם טורטייה?
אפשר.
איך אפשר לדעת שזה מוכן?
לפי הצבע בצדדים של הבצק, האמצע בשנייה מוכן.
זה אפשרי גם עם בצק עלים?
כן אבל יותר זמן אפיה.

הבמה כולה שלכם:

"יאאאאמממייי כמה טעים יצא!"

איילה נגר ויצמן

 

עוגת בייגלה קרמל מלוח
צילום: איילה נגר ויצמן

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

 


הפוסט המקורי: עוגת בייגלה קרמל מלוח – מלי מאירוב

Similar Posts

4 Comments

    1. היי מלי, אנחנו עובדים על האופציה לשלוח במייל. בינתיים מוזמנת להדפיס אולי?(סמל המדפסת בריבוע האדום איפה שהמתכון)

4.50 from 10 votes (10 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements