|

עוגת אגוזים גבוהה ורכה לפסח

מככבת כל שנה, כל השנה!
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
עוגת אגוזים גבוהה

תכירו את העוגה המדהימה שתככב אצלכם כל חג פסח בקביעות, עם טעמים שישאירו את כולם מכורים לצמיתות!

עוגת אגוזים גבוהה ורכה לפסח – עוגה הורסת בטעמה המשלבת נס קפה בעדינות עם המון אגוזים עשירים המוסיפים מרקם מטריף עם קראנץ' בין ביס לביס.

עוגה קלה וקלילה שמכינים במהירות ובקערה אחת, מכניסים לתנור, ומתפנקים על טעם אגוזים אמיתי בעוגה קטלנית וממכרת!

מתכון באדיבות: פרח גבסו

ספר המתכונים של פרח גבסו

 

עוגת אגוזים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת אגוזים גבוהה

עוגת אגוזים גבוהה ורכה לפסח

מככבת כל שנה, כל השנה!
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

תבנית 26
כוס חד פעמית לשתייה חמה או כוס אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 6 ביצים L מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס נס ללא חלב (כף נס עם חצי כוס מים רותחים)
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס קורנפלור
  • ¾ כוס אגוזי פקאן + מלך קלויים וטחונים
  • 1 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את החלמונים והשמן לתערובת החלבונים, ומערבבים עוד חצי דקה.
  • אחרי זאת מוסיפים את כל היבשים ולבסוף את הנס קפה כשהוא חם, ונערבב עוד חצי דקה.
  • נשפוך לתבנית ונכניס לאפייה בתכנית טורבו על חום 160 מעלות למשך 45 דקות בערך.
  • אפשר גם לשפוך מעל שוקולד לבן מומס או פשוט להשאיר כך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת אגוזים לפסח 

מה התחליף לקורנפלור?
קמח תפוחי אדמה. אפשר גם אפשר קמח תופח של פסח.
אפשר להפחית את הביצים?
ניתן לחלק את המצרכים לחצי ולהכין רק עם 3 ביצים.
מה אפשר לשים במקום קוקוס?
אפשר שוקולד מגורר. על אותה כמות.
אפשר להכין בתבנית חד פעמית בינונית?
אפשר בהחלט.
אפשר לאפות בטוסטר אובן?
אפשר בהחלט! רק חשוב להניח תבנית עם מים רותחים בתחתית, כי בטוסטר אובן אין טורבו.

מה חושבים על: עוגת אגוזים לפסח

עוגת אגוזים
אורה אמר: "תודה רבה מתכון מהמם!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?