טוב, חבל לבזבז מילים על המתכון הכל כך קל ומושלם הזה של סלט ירוק עם לאבנה, עלים ופיצוחים עשיר בכל טוב!
הוא מוכן בשניות – חותכים, מערבבים ואוכלים – מפתיע בטעמים ייחודיים ועוצמתיים, מרגש עם תחתית לאבנה רכה וייתן לכם ביס חלומי המורכב מעלים ירוקים עסיסיים, עגבניות שרי מלאות בריאות, וגבינת עיזים רכה ונימוחה.
א-בל מה שעושה אותו מושלם באמת זה התיבול המהמם עם שפע פיצוחים ממכרים שיענגו את החיך בקראנצ'יות מענגת, זילוף דבש מלא מתיקות משכרת וטיפה זעתר לארומה סוחפת.
למה באמת כדאי לכם: סלט ירוק
- טעמים ייחודיים של תחתית לאבנה רכה, עלים ירוקים עסיסיים, עגבניות שרי מלאות בריאות, וגבינת עיזים רכה ונימוחה
- תיבול מהמם עם שפע פיצוחים ממכרים, זילוף דבש מלא מתיקות משכרת וטיפה זעתר לארומה סוחפת
שורה תחתונה: מוכן בשניות – חותכים, מערבבים ואוכלים
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים סלט ירוק? הקליקו לסרטון מלא:
View this post on Instagram
סלט ירוק חגיגי עם לאבנה ופיצוחים
המצרכים
- 1 חבילת לבאנה לתחתית
- ½ בצל סגול חתוך לרצועות דקות
- חופן עגבניות שרי חתוכות לחצאים
- חופן עלי בייבי טריים
- גבינת עיזים פרומ-עז
- 1 כף דבש
- חופן תערובת פיצוחים לסלט (ג'אעלה)
- תבלין זעתר
- שמן זית בנדיבות
אופן ההכנה
- מכינים את הסלט של העגבניות – עגבניות שרי, בצל סגול ועלי בייבי ומניחים בצד.
- בצלחת שמים לאבנה ומשטחים היטב לתחתית הצלחת.
- מוסיפים את העגבניות והעלים שהכנו מראש ומרכיבים את הסלט - גבינת עיזים, זילוף דבש מעל, פיצוחים, זעתר, שמן זית ו... זהו!
הערות וטיפים
- התערובת פיצוחים נקראת ג'אעלה, ניתן להשיג בסופרים
- ניתן להחליף את גבינת העיזים בגבינת חמד שמאוד מזכירה בטעמים ותלך פה מעולה
רק עוד דבר אחד אחרון!
אין כמו סלט טעים ומרענן שמוסיף שלמות מענגת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: חיה ללונק
מוזמנים לעקוב גם בדף Chaya Lelonek | באינסטגרם @chayaleloneck | בטיקטוק | לקייטרינג, מגשי אירוח ועוד: 0549572933