|

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות 

מתכון לעוגת גבינה אפויה, טעימה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות, בקלי קלות ובלי מיקסר!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.38 על ידי 243 דירוגים
עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות

עוגת גבינה אפויה ב-5 דקות הכנה, בלי מיקסר, טעימה בטרוףףףף ?

ישראלה אזולאי

מומחית אפייה ובישול & ובעלת מתכון מקורי

קבלו לכם עוגת גבינה אפויה ןמטריפה במתכון שמכינים ב־5 דקות ובשיא הקלות! בלי מיקסר ובלי בלגנים, והכי חשוב  – טעימה בצורה מדהימה!

עכשיו שחזרנו לשגרה וירדה כמות המתוקים משמעותית, עדיין הילדים שלי ממשיכים לבקש שאכין להם עוגות. אז ביום עמוס אני מכינה את המתכון הזה, עוגת גבינה אפויה, שיוצאת טעימה מעבר לדמיון ולוקחת לי בדיוק 5 דקות הכנה. עוגה מפנקת זו יוצאת כל כך טעימה שאני מכינה אותה גם בסופי השבוע!

ללא הקצפה ובלי התעסקויות מיותרות, קבלו עוג‎ת גבינה אפויה שאפשר להכין לשבת, לחג וגם בימי השבוע העמוסים כשמתחשק משהו מתוק!

"כבר הכנתי 3 פעמים, יצא מעולה!"

שרה כהן

גולשת באתר

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה אפויה

  • טעימה עד כדי כך שהילדים שלכם תמיד יבקשו שתכינו שוב ושוב!
  • חמש דקות של הכנה, 2 פעולות ויש לכם עוגה מהממת להגשה!
  • כל כך פשוטה שתכינו אותה גם באמצע השבוע!
  • עוגה מרעננת ומפנקת בכל ביס מושלם!

שורה תחתונה:

עו‎גת גבינה לא צריכה להיות הפקה גדולה, אפשר גם ב־5 דקות להכין עוגה שכל המשפחה תאהב!

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות
צילום: ישראלה אזולאי

שאלות נפוצות:

הכל ללא הקצפה?

כן הכל בלי הקצפה, רק לערבב היטב עם מטרפה ידנית.


יש פתרון לשמור על האבקת סוכר לאחר האפייה? פיזרתי ואחרי לילה במקרר הכל נמס והפך לרטוב

לפזר רק לפני הגשה, וגם לא חייב לפזר, זה יותר לקישוט.


אני לא ממש מבינה באפייה אבל אם מוסיפים אבקת אפייה היא יכולה יותר לעלות?

העוגה הזאת לא עוגת גבינה ספוגית, היא לא אמורה לצאת גבוהה. היא רכה ועסיסית, לא כדאי להוסיף אבקת אפייה. היא צריכה לצאת זהובה מסביב ולבנה באמצע.


זה לא מעט 3 ביצים?

זו לא עוגת גבינה שמתנשאת לגובה, היא מעין פאי.


מה אתם חשבתם:

"אחת העוגות המוצלחות שלי… טעים והכי קל"

אירית קסטון

גולשת ברשת

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות

עוגת גבינה אפויה ב 5 דקות 

מתכון לעוגת גבינה אפויה, טעימה ומשגעת שמכינים ב־5 דקות, בקלי קלות ובלי מיקסר!
ציון 4.38 על ידי 243 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית פאי קוטר 26

המצרכים

לתחתית:

  • 150 גרם עוגיות פתי בר (טחונות)
  • 1 חבילה חמאה מומסת (100 גרם)

לבלילה:

  • 1 חבילה גבינה לבנה – 5 אחוז (750 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

לתחתית:

  • בקערית נערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה – נעביר לתבנית ונשטח.

לבלילה:

  • נערבב בקערה לבלילה חלקה, ונשפוך מעל התחתית.
  • נכניס לתנור שחומם ל – 160 מעלות, ונאפה בערך שעה ורבע, עד שהקצוות מזהיבות יפה, והאמצע יציב.
  • נוציא מהתנור ישר בגמר האפיה, נצנן, ונכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות – בתיאבון!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה והקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?

מתכונים מומלצים:

עוגת גבינה
צילום: ישראלה אזולאי

דבר אחד אחרון…

עוד מתכונים עוגות גבינה מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור מתכון: ישראלה אזולאי

Similar Posts

26 Comments

  1. לא מבינה את המתכון. כמה גבינה לשים? גביע אחד שזה 250 מ״ל או 750 מ״ל? מה נכון?

  2. תודה רבה על המתכון.
    הכנתי היום אחר הצהרים ..ממש ממש קלה להכנה ועכשיו טעמתי והיא מאוד טעימה.
    שוב תודה !!!

    1. היי אביבה,
      תודה על הפרגון לבעלת המתכון!
      שמחים מאוד שנהנית מהעוגה, היא אכן מוצלחת מאוד 🙂

  3. 5 stars
    העוגה באמת קלה בביצוע., אין הרבה כלים מלוכלכים. יציבה אחרי האפיה ומאוד טעימה!!!!!!!!!
    מתכון מעולה .תודה רבה ממליצה מקרב לב

    1. 5 stars
      הבת שלי בהריון חדש וביקשה עוגת גבינה. עשיתי את העוגה הזו יצא ממש טעים אם כי שמתי חצי כוס סוכר ולא כוס מלאה

  4. עוגה טעימה וקלה להכנה, תודה רבה על השיתוף, ממליצה בחום, יש לציין ששמתי רק חצי כוס סוכר ואת החמאה החלפתי בשמן קוקוס

    1. היי גילה,
      שמחים מאוד שאהבת את העוגה ותודה רבה ששיתפת אותנו בשדרוגים שלך 🙂

    1. היי הדס,
      שמחים מאוד שאהבת את העוגה, ותודה רבה ששיתפת אותנו בטיפים המעולים שלך 🙂

  5. 5 stars
    זאת אחת עוגות גבינה הכי טעימות שהכנתי ואכלתי בחיים שלי ואני המון במטבח ממליצא בחום לאוהבי עוגות הגבינה זה קל וברגע החלק הכי קשה זה לחכות שזה יתקרר אבל שלמות?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?