חיתוכיות עוגת גבינה פירורים אפויה של פעם
חיתוכיות עוגת גבינה עם פירורים טעימות, מרעננות והכי מפנקות שיש להגשה בכל עת.

חיתוכיות עוגת גבינה עם פירורים ממכרות, שכל ביס מהן טעים יותר מהביס שלפניו!
אצלנו בבית אין יום שיכול לעבור בלי ביס מתוק. זה יכול להיות בבוקר לצד הקפה, אחר הצהריים או ערב, אבל תמיד יש למישהו חשק למשהו מתוק ומפנק.
אחד הפינוקים השווים שיש הוא חיתוכיות עוגת גבינה עם פירורים. הן הכי מרעננות שיש בימים החמים וניתן לשלוט על כמות הסוכר בהן. הן יכולות להיות מתוקות מאוד אם בוחרים בכך.
המתכון מאוד קל ובכמה פעולות קצרות יש לכם קינוח טעים ומפנק לכל דורש! הגיעו אורחים בהפתעה? תגישו את הקינוח הזה ותפתיעו אותם בחזרה!

חיתוכיות עוגת גבינה פירורים אפויה של פעם
חיתוכיות עוגת גבינה עם פירורים טעימות, מרעננות והכי מפנקות שיש להגשה בכל עת.
לדרג
ציוד
מידה: חד פעמי של שתייה חמה
המצרכים
בצק:
- 1 חבילה חמאה (200 גרם )
- 1 חלמון
- 3 כוסות קמח
- ¼ כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- ¼ כוס מים קרים
מילוי:
- 2 חבילות גבינת טוב טעם (500 גרם)
- 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם )
- 1 חבילה גבינת שמנת (250 גרם - אפשר להחליף בעוד גבינה לבנה)
- 2 כוסות סוכר
- 4 ביצים
- 3 כפות קורנפלור
פירורי בצק:
- 1 חבילה חמאה (100 גרם )
- 1 כוס סוכר
- ½1 כוס קמח
- ½ כוס אגוזים (טחונים)
- 2 כפות מים
אופן ההכנה
בצק:
- לערבב את המרכיבים במעבד מזון.
- לרדד מעל נייר אפיה לגודל תבנית חד פעמית הענקית.
מילוי:
- לערבב את המרכיבים של מילוי בקערה, לערבב טוב טוב ואז לשפוך מעל הבצק.
פירורי בצק:
- לערבב את המרכיבים במעבד מזון.
- לערבב עד כדי פירורים ולפזר מעל הגבינה.
- לאפות ב 170 מעלות לחצי שעה או עד שמשחים.
הערות וטיפים
למי שלא רוצה לשים פירורי בצק מעל אפשר לשים ג'לי וקצפת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: חיתוכיות גבינה עם פירורים
מה זה גבינת טוב טעם? גבינת טוב טעם זו גבינה לבנה לאפייה נמצאת במקררים בסופר. |
אופים את הבצק בנפרד? או הכל יחד? אופים את הכל ביחד. |
קמח רגיל או תופח? קמח רגיל. |
הבמה כולה שלכם:

"אני הכנתי!"
גלית אביטן ביטון

רק עוד דבר אחד אחרון!
הקפה של הבוקר הוא לא אותו דבר בלי פרוסה מתוקה ליד – מסכימים?
הי,
למה בתגובות פעם רשום תבנית ענקית ופעם בינונית? איזה תבנית סופית מתאימה לעוגה?
בנוסף במרכיבים, פעם אחת כתוב חבילת חמאה 200 גרם ופעם אחת חבילת חמאה 100 גרם, אז איפה הטעות זה לפי חבילות או גרמים?
תודה
היי שולי,
תודה ששמת לב – התבנית היא ענקית חד פעמית.
לגבי החמאה – לחלק הראשן יש צורך בחבילה של 200 גרם ולחלק השני צריך חבילה של 100 גרם.
בהצלחה!
אפשר בלי אגוזים?
צריך לשים משהו במקום?
היי נעמה,
אכן כן, לא צריך להוסיף אם לא רוצים.
בהצלחה 🙂
המתכון עם המון המון סוכר, בלי הנחיות כמה אפשר להוריד.
מה המינימום סוכר שחייבים לעוגה?
תודה!
היי יראת,
סוכר הוא תמיד בגדר טעם אישי, כלומר, את יכולה לשים כמה שנראה לך.
להערכתנו, 1/3 כוס זה המינימום, אבל יש כאלה שיאמרו שגם זה מתוק להם מדי 😉
בהצלחה! 🙂
חנה אדיר וטעים בטרוף. נסתי ויצא מ6שש.
ממליצה להוסיף גרדת לימון ולי פחות התאים האגוזים..
היי ליאת,
שמחים מאוד שנהנית מהמתכון ותודה רבה על הטיפ המעולה ששיתפת איתנו 🙂
שלום,ניראה מעולה.
איזה גודל תבנית?
תודה
היי לאה,
תבנית מרובעת ענקית חד פעמית.
בהצלחה 🙂
היי ,
איזה אגוזים שמים לא רשום סוג..?
היי גילי,
הכוונה לאגוזי מלך.
בהצלחה 🙂
אין שום ארומה כמו תמצית וניל או קליפת לימון?
טעים גם בלי אבל אפשר להוסיף תמיד
מה הכמות של כוס הקרטו חנו יש כוסות קרטו גדולות יותר
200 מ"ל. בהצלחה!
300 גר חמאה ?? זה המוווון לא ? אםשר להקטין ?
היי ליזי, בבקשה מתכון דומה שמשתמש בחצי מכמות החמאה. בהצלחה!
בלחיצה כאן
מהם מידות התבנית (אפשר בס״מ)?
קצת קשה להבין מהי תבנית חד פעמית ענקית?!
תודה?
היי שושי, תבנית ענקית חד פעמי מאלומיניום היא בד"כ בגודל 40X34 ס"מ, בהצלחה!
היי אפשר להקפיא את העוגה?
אפשר להקפיא בהחלט, טעים אפילו לאוכל כשזה מעט קפוא ואז זה כמו גלידה. בהצלחה!
שלום רב,
לא רשמתם גודל תבנית? עגולה כמה ס״מ?
או מרובעת מה המידות?
2. רשמתם 170 מעלות לכמה זמן בערך בדקות?
היי לירון,
מתנצלים על חוסר המידע במתכון. נשמח לענות:
1. גודל תבנית 40X32 ס"מ (התבנית הענקית של התנור).
2. חצי שעה (לבדוק ולראות אם צריך עוד זמן).
בהצלחה 🙂
האם יש תחלחך לגבינת טוב טעם? וכמה גאם של הגבינות צריך?
טוב טעם 250 גרם, ניתן להחליף בגבינה ריקוטה או כנען.
גבינת שמנת אחת היא 200 גרם במשקל.
בוקר טוב
חסר במתכון את גודל התבנית
תודה
היי הדס, כמצויין למעלה את המתכון מכינים בתבנית חד פעמית ענקית. בהצלחה!
שלום
גבינת הטוב טעם במרקם היא כמו כנען, טובורג, או יותר כמו כבינה לבנה? תודה רבה
היי,
גבינת טום טעם היא גבינה כחושה (חצי קשה) המיועדת לאפייה.
היא בהחלט דומה במרקם שלה לכנען וטובורג, למרות טבורוג מתפוררת יותר.
בהצלחה 🙂