שיפודי סלמון בתנור במרינדה מתקתקה
איזה כיף זה שיפודים, אה? במיוחד לילדים שמרגישים כאילו הם אוכלים ארטיק, אבל תכלס מקבלים ביס בשרני מלא בריאות וויטמינים טובים!
ומה אם לא שיפודי סלמון בתנור קלילים להכנה יעשו את העבודה וירכיבו לכם ארוחת צהריים מהממת וטעימה?
אומנם צריך להשרות את הנתחים הוורדרדים הבשרניים הללו 4 שעות במרינדה מתקתקה מהממת, אבל מייד אחר כך – אפייה קצרצרה בתנור – והם ייצאו ממנו רכים ועסיסיים, ספוגים בטעמים מתובלים מעולים, ומושלמים לצד פירה בטטה נימוח, אורז אדום, סלט כרוב סגול עם המון שומשום
למה באמת כדאי לכם: שיפודי סלמון בתנור
- ארוחת צהריים מהממת, קלילה וטעימה
- טיפ מנצח לעסיסיות מושלמת בסוף המתכון
- מושלמים לצד פירה בטטה, אורז אדום או סלט כרוב סגול
שורה תחתונה: החיים ורודים 🙂
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? שיפודי סלמון בתנור
שיפודי סלמון בתנור במרינדה מתקתקה
המצרכים
- 4 פילה סלמון טרי (חתוך לקוביות)
למרינדה:
- 1 שן שום כתושה
- מיץ מחצי לימון
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף רוטב סויה תמרי
- 1 כף סילאן
- ½ כפית פפריקה מתוקה מעושנת
- מלח
- פלפל
- 1 כף שומשום
אופן ההכנה
- לערבב את חומרי המרינדה ולהשרות את חתיכות הסלמון כ-4 שעות: לשפד את הסלמון ולהכניס לתנור שחומם על 180 מעלות ל-20 דקות.
- בכדי שהסלמון יישאר עסיסי ולא יתייבש בתנור, כסו את התבנית בנייר אפייה בזמן האפייה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לפני שאתם מתנפלים על שיפודי סלמון בתנור – הקדימו להכין עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
עוד מתכונים מעניינים באתר