| |

לחמניות מיני מושלמות (חלות רכות)

מתכון מושלם ללחמניות/חלות רכות וטעימות. מכון קל שכל אחד יכול להכין!
בהשראת: רונית פרץ
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לחמניות חלות מושלמות

לחמניות/חלות מושלמות לסוף השבוע ולכל השבוע! לחמניות מיני שכל הילדים אוהבים! 

יצא לי לשמוע מהרבה אנשים שהלח‎מניות או הלחם שהם הכינו לא יצאו להם כמו שהם רצו. אני, באופן אישי, לא מכירה את ההגדרה הזו בכל הקשור לאפיית לחמ‎ניות וחלות. כל לחם שאני מכינה יוצא לי מושלם בכל פעם מחדש.

אז קבלו מתכון קל ללח‎מניות מיני רכות, שתמיד יצאו לכם טעימות! מתכון לבצק רך שמתאים ללחמ‎ניות ולחלות ואפשר להכין אותן במקביל. אין צורך להסתבך עם עיצוב מיוחד, בעזרת טכניקה פשוטה תגלו את סוד האפייה מחדש!

לחמניות חלות מושלמות
צילום: רונית פרץ

למה באמת כדאי לכם: לחמניות/חלות מושלמות

  • המתכון הזה יחזיר לכם את הכיף להכין לחמים בבית!
  • לחמ‎ניות שכל הילדים אוהבים ותוכלו להיות רגועים שהילדים אכלו!
  • מתכון כל כך קל שכל אחד יכול להכין וליהנות מאותו טעם מופלא!
  • בצק מושלם גם לחלות, שאפשר להכין במקביל!

שורה תחתונה: לפעמים צריך למצוא את המתכון הנכון. המתכון הזה ללחמניות וחלות הוא הכי נכון שיש!

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?
סרטון אופן הכנה:

 

לחמניות חלות מושלמות

לחמניות מיני מושלמות (חלות רכות)

מתכון מושלם ללחמניות/חלות רכות וטעימות. מכון קל שכל אחד יכול להכין!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
כמות 24 לחמניות
באדיבות: רונית פרץ

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • ½1 מלח
  • 6 כפות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ¼2 כוסות מים פושרים
  • 1 ביצה (למריחה מעל)
  • שומשום (לפיזור)

אופן ההכנה

  • ללוש במיקסר את המים פושרים מוסיפים בסוף ובהדרגה עד שהמרקם דביק ורך.
  • משמנים קערה נקיה,  ובידיים משומנות צורים כדור.
  • מכסים בנילון נצמד ומעל מגבת מתפיחים כשעה.
  • מורידים אויר ושוב מתפיחים לחצי שעה צורים כדורים על שיש משומן קלות.
  • מתפיחים על נייר אפיה.
  • מורחים ביצה ושומשום ואופים על 170 מעלות עד שהתחתית מתחילה להזהיב מעט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: לחמניות/חלות מושלמות

הלח‎מניות יוצאת מתוקות?
לא.
למה הכוונה מורידים אוויר ושוב פעם עושים כדורים?
לאחר שהבצק תפח לשים אותו ביד להורדת הנפח ומכסים שוב להתפחה נוספת.
עושים צורות מתפיחים ואחרי הצורה עוד פעם מועכים ועושים עיגול?
ממש לא לאחר שהבצק תפח מכדררים לעיגולים ומתפיחים.
זה יכול להתאים להמבורגר כמו לחמניית המבורגר?
אכן בהחלט.
אפשר עם קמח שמרים?
לא מומלץ.

 


הבמה כולה שלכם:
לחמניות חלות מושלמות
צילום: ברברה דאוץ

"עשיתי חצי כמות !"
ברברה דאוץ

לחמניות חלות מושלמות
צילום: עליזה יפרח

"תבורכי!"
עליזה יפרח

לחמניות חלות מושלמות
צילום: יעל ביטון

"גם אני הכנתי את הלחמניות בצק קל ורך..
אימצתי, תודה לך רונית פרץ!"
יעל ביטון


רק עוד דבר אחד אחרון!

לחמניות/חלות מושלמות

מחפשים עוד ביס בצקי מושלם? עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

 

מקור : רונית פרץ

Similar Posts

6 Comments

    1. היי אלכסנדרה,
      בהחלט כן, אנחנו ממליצים על כוסמין לבן או 50-50 כוסמין לבן וכוסמין מלא.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שני,
      ניתן לוותר על הסוכר אך התוצאה עשויה להיות קצת שונה.
      המטרה של הסוכר היא להפעיל את השמרים, ולמיטב ידיעתנו תחליפי סוכר ללא ערך גליקמי אינם יכולים לעשות זאת.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements