|

עוגת שוקולד ללא גלוטן פרווה קלה

מתכון מנצח של עוגת שוקולד ללא גלוטן פרווה שתמיד קוצרת מחמאות . קלה להכנה, 5 רכיבים ללא חלב וקמח, וטעם רך, עשיר ושוקולדי, שיבואו נהדר לצד גלידה וניל, או סורבה רענן
בהשראת: עידית מרום
ציון 4.28 על ידי 22 דירוגים
עוגת שוקולד ללא גלוטן

קבלו מאיתנו הבטחה שתמיד תמיד מקיימת ועומדת בציפיות – מתכון מנצח של עוגת שוקולד ללא גלוטן פרווה הוא אחד המוצלחים ביותר שתכינו, קוצרת מחמאות ואהובה על כולם.

היא קלה להכנה, עשויה מ-5 רכיבים בלבד, ללא סוכר מוסף, ללא מוצרי חלב, ללא קמח ודלת פחמימה – אין ספק שהעוגה הזאת פשוט שוברת שיאים!

והשיא הכי חשוב הוא בטעם מושלם – רך, עמוק, עשיר ושוקולדי להפליא, שיבואו נהדר לצד גלידה וניל, או סורבה פירות רענן, לאחר ארוחה בשרית כבדה, או בגרסה עשירה יותר עם רוטב חמאת בוטנים או קרמל מלוח לשלמות ממכרת נוספת

ספר המתכונים של עידית מרום

עוגת שוקולד ללא גלוטן
צילום: עידית מרום

 


למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד ללא גלוטן

 

  • 5 רכיבים בלבד, דלת פחמימה, ללא סוכר מוסף, מוצרי חלב וקמח
  • טעם שוקולדי מופלא, מרקם רך ועשיר בטירוףףף
  • מושלמת לצד גלידה וניל, סורבה פירות רענן או לאחר ארוחה בשרית כבדה

שורה תחתונה: שוברת שיאים של שלמות ממכרת

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? עוגת שוקולד ללא גלוטן

 

 

עוגת שוקולד ללא גלוטן

עוגת שוקולד ללא גלוטן פרווה קלה

מתכון מנצח של עוגת שוקולד ללא גלוטן פרווה שתמיד קוצרת מחמאות . קלה להכנה, 5 רכיבים ללא חלב וקמח, וטעם רך, עשיר ושוקולדי, שיבואו נהדר לצד גלידה וניל, או סורבה רענן
ציון 4.28 על ידי 22 דירוגים
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 5 ביצים L מופרדות
  • כוס סוויטאנגו (אפשר להחליף בסוכר)
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמן קוקוס (אורגני, לא מזוכך)
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ו-1/3 כוס סוויטאנגו עד לקבלת קצף לבן אוורירי ויציב.
  • בקערה נקייה נפרדת, מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוויטאנגו, עד לקבלת תערובת צהובה בהירה וקרמית.
  • ממיסים שוקולד מריר עם שמן קוקוס. טורפים בהדרגה את החלמונים לתוך תערובת השוקולד לקבלת תערובת שוקולדיות אחידה (חשוב לוודא שהשוקולד לא חם).
  • מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך תערובת השוקולד, עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  • מעבירים את התערובת לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה ששימנתם מראש עם מעט שמן קוקוס.
  • מכניסים לתנור שחומם על 160 מעלות לאפיה של 25-30 דקות, לא יותר, העוגה צריכה לצאת מהתנור כשהוא סדוקה ולא יציבה.
  • העוגה מתייצבת במקרר לאחר קירור של 4 שעות. ניתן לפזר אבקת סוכר סוויטאנגו/רגילה לפני ההגשה.

הערות וטיפים

  • כדי להעשיר אותה עוד יותר אפשר להוסיף רוטב חמאת בוטנים או קרמל מלוח
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שוקולד ללא גלוטן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

הקפה מחכה לעוד עוגה מפנקת ומתוקה?  קבלו עוד המלצות מצוינות שיעשו לכם את היום!

מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?