מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ו-1/3 כוס סוויטאנגו עד לקבלת קצף לבן אוורירי ויציב.
בקערה נקייה נפרדת, מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוויטאנגו, עד לקבלת תערובת צהובה בהירה וקרמית.
ממיסים שוקולד מריר עם שמן קוקוס. טורפים בהדרגה את החלמונים לתוך תערובת השוקולד לקבלת תערובת שוקולדיות אחידה (חשוב לוודא שהשוקולד לא חם).
מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך תערובת השוקולד, עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה מרופדת בנייר אפייה ששימנתם מראש עם מעט שמן קוקוס.
מכניסים לתנור שחומם על 160 מעלות לאפיה של 25-30 דקות, לא יותר, העוגה צריכה לצאת מהתנור כשהוא סדוקה ולא יציבה.
העוגה מתייצבת במקרר לאחר קירור של 4 שעות. ניתן לפזר אבקת סוכר סוויטאנגו/רגילה לפני ההגשה.