סלט חציל קלוי
סלט חציל קלוי מושלם להגשה בכל עת! קל להכנה וטעים בטירוף!
סלט חציל קלוי משגע, עם לימון כבוש! מתכון קל לסלט שיככב על שולחן הארוחה!
אנחנו אוהבים חציל בכל צורה: לבד, בסלט, בתבשיל או במאפה – העיקר שיש בזה חציל! אחד מכוכבי החצילים אצלנו בבית הוא סלט חציל קלוי משגע חושים! הטעם של החציל הקלוי עם הלימון הכבוש מביא את הסלט הזה למקומות שלא הכרנו קודם!
המתכון כל כך פשוט להכנה, שכל אחד יכול להכין ברגע והתוצר יוצא כמו סלטי שף בכל פעם מחדש! כל כך טעים שחובה לנסות!
למה באמת כדאי לכם: סלט חציל
-
- כל אחד יכול להכין את הסלט הזה בבית בקלות!
- סלט כל כך טעים שלא תאמינו שאתם אלו שהכנתם!
- מי שאוהב חציל – זה פשוט סלט חובה!
- סלט נהדר להגשה בכל ארוחה ביום ומשדרג כל ביס!
שורה תחתונה: אוהבים חצילים?! זו השורה התחתונה! מתכון פשוט וטעים, שהסלט הזה הוא MUST בכל ארוחה!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים?
המצרכים
- 1 חציל גדול
- 2 שיני שום
- 4 פרוסות לימון כבוש
- 1 פלפל ירוק (חריף)
- כוסברה (לפי הטעם)
- 1 עגבנייה
- 1 כף שמן זית
- מלח (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- נקלה את החציל על אש בינונית עד שהוא משחיר מכל הצדדים.
- נשיל קליפה מהחציל ונניח על מסננת להגרת נוזלים.
- נקצוץ עם סכין לאורך וגם לרוחב.
- עכשיו נקצוץ גם כוסברה ונחתוך קוביות מהלימון כבוש.
- נפרוס בשלב זה פלפל ירוק חריף לעיגולים דקים.
- נוסיף 2 שיני שום קצוץ, כף שמן זית ומלח.
הערות וטיפים
בהגשה מומלץ להוסיף עגבנייה חתוכה לקוביות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
סלט חציל קלוי
אין כמו סלט טעים ומרענן שיוסיף שלמות מענגת נוספת לכל שולחן ארוחה.
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: דורית אלישע
הסבר הזוי בכלל לא מובן מה עושים עם חצילים אופים מטגנים או מבשלים
היי אינה!
מתנצלים על חוסר המידע במתכון, דאגנו להוסיף את השלב הזה.
מדובר במתכון של חציל קלוי, והכוונה בכך היא שיש לקלות אותו על אש בינונית עד שהוא משחיר מכל צדדיו.
בהצלחה 🙂
איפה ההמשך. אחרי ההמלחה ?
היי קלייר!
מלח מומלץ להוסיף ממש בסוף.
בהצלחה 🙂
קלייר, צוות מתוקים צודק.
הרי ברור להם כי מי שקורא בעניין ובעיון מתכון כ"כ פשוט,
לא יודע לבשל, ולכן אין טעם להגיה לפני הפרסום את שנכתב, ותמיד תמיד יש להקפיד לא לציין כמה מנות מניבה כמות המרכיבים.
המתכונים כאן הם בסה"כ פלטפורמה לפרסומות
היי יוסי!
ממש בימים אלה, האתר עובר שדרוג מסיבי הכולל עריכה יסודית של כל מתכון ומתכון בו.
לשם כך, העמדנו צוות כותבים ועורכים שעובד שעות רבות, וכן מושקעים בפרויקט הזה עשרות אלפי שקלים.
בסופו של התהליך, כל מתכון יכיל את כמות המידע המקסימלית.
האתר שלנו מבוסס על מתכונים שאנחנו אוספים מבשלנים ביתיים בכל רחבי הארץ. רבים מהם הגיעו אלינו מבשלנים שלא מודדים את התבלינים שהם מוסיפים או את הכמויות במתכונים באופן כללי, ולכן זו משימה מורכבת שמוטלת עלינו להשלים את החסר ובצורה מדויקת ככל האפשר.
אנו מקווים מאוד שתישאר איתנו עד לסוף התהליך הזה כדי שתוכל ליהנות כפי שמגיע לך מהמתכונים באתר שלנו.
מאחלים לך שבוע נהדר!
לא הבנתי לא מבשלים את החציל
היי בלה!
מתנצלים על חוסר המידע במתכון.
יש לקלות את החציל על אש בינונית עד שהוא משחיר מכל צדדיו.
בהצלחה 🙂
תפתחו עוד קבוצה בןווצאפ בבקשה תודה
היי רוחמה,
הנה הקישור לקבוצה החדשה של GREEN
https://chat.whatsapp.com/KGqPyJ6AJSjFGfAQxK3vgz
ברוכה הבאה 🙂