| | |

לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן ביתי, בריא ולא מעובד, מצטיין במרקם עננים רך ואוורירי וקריספי ומתפצפץ בחוץ. נפלא לצד סלט, מרק או ממרחים טעימים
בהשראת: עידית מרום
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לחם ללא גלוטן

לחם, המאכל הכל כך בסיסי, מזין וטעים הזה הוא תוספת הכרחית לכמעט כל ארוחה, ורגישים לגלוטן לא תמיד מוצאים את ה-אחד הטעים והמשביע.

אז הנה האחד שלכם – לחם ללא גלוטן ביתי, בריא, לא מעובד המהווה מקור מצויין לסיבים תזונתיים, חלבון ושומן איכותי

מתכון פשוט אבל סופר מוצלח, במרקם עננים רך ואוורירי וקריספי ומתפצפץ בחוץ. נפלא לצד סלט, מרק או ממרחים טעימים

ספר המתכונים של עידית מרום

 

למה באמת כדאי לכם: לחם ללא גלוטן

  • לחם אולטימטיבי בשביל אלרגיים ורגישים לגלוטן

  • עשיר בסיבים תזונתיים, חלבון ושומן איכותי

  • מצטיין במרקם רך ואוורירי וקריספי ומתפצפץ בחוץ

שורה תחתונה: מושלם לכל ארוחה צד סלט גדול, מרק חם או ממרחים טעימים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? לחם ללא גלוטן

 

לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן ביתי, בריא ולא מעובד, מצטיין במרקם עננים רך ואוורירי וקריספי ומתפצפץ בחוץ. נפלא לצד סלט, מרק או ממרחים טעימים
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 4 ביצים
  • כוס טחינה גולמית / חמאת שקדים
  • כוס חלב סויה ללא תוספת סוכר
  • 1 כפית מייפל טהור
  • ¾ כוס קמח קוקוס
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • תיבול לבחירתכם: מלח, עשבי תיבול ועוד
  • לציפוי הלחם: תערובת גרעינים ושומשום.

אופן ההכנה

  • בקערה טורפים היטב ביצים, טחינה, חלב סויה ומייפל. מוסיפים קמח קוקוס, אבקת אפיה מלח ועשבי תיבול. מערבבים עד לאיחוד וקבלת עיסה סמיכה ואחידה,
  • מעבירים לתבנית אפיה אינגליש מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לאפיה בתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 25-30 דקות, עד שהלחם מזהיב יפה, ממתינים עד שהלחם יתקרר, מחלצים מהתבנית ופורסים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: לחם ללא גלוטן

איזה קמח אפשר במקום קוקוס? קמח קינואה/ קמח שקדים

לחם ללא גלוטן
צילום: עירית מרום

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 רק עוד דבר אחד אחרון! 

ממממ…. ניחוחות האפייה מפתים אתכם להכניס עוד מאפה טעים לתנור? מחפשים עוד ליווי נהדר לסלט ולמתבלים טעימים בביס פריך ומענג? הנה… מצאתם! 

עוד מתכוני מאפים ולחמים מושלמים מחכים לכם באתר!

 
מוזמנים לעקוב: בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם

Similar Posts

6 Comments

      1. היי סטפי,
        זה המתכון, הוא תוקן במובן שהוסר ממנו עניין הטבעונות שנכתב בשגגה.
        בהצלחה 🙂

    1. גם מגוחך בכללי להשתמש בביצים ובפרט בלחמים!
      אף פעם לא ראיתי בסופר לחם מכיל ביצים

      1. היי סטפי,
        יש סיבות ממש טובות להשתמש בביצים בהכנת לחם. מלבד היתרון התזונתי המוכח שלהן, הן עושות את הבצק גמיש ואוורירי יותר, מה שבתורו יוצר לחם אוורירי וקליל.
        מוזר שלא נתקלת בלחם המכיל ביצים, זה דבר נפוץ למדי ואף מומלץ 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?