הוא טעים אוורירי לא דחוס לא כבד…מתכון לחם כוסמין קל מלא בריאות שחובה לנסות!
אומרים שלחם כוסמין הוא הכי בריא, וצודקים! אז קבלו מתכון ללחם כוסמין מלא. לחם מזין וטעים שמכינים בבית בקלות , יוצא לכם אוורירי לא דחוס ולא כבד. לחם טעים שמתאים לצמחוניים וטבעוניים כאחד.
לחם כוסמין אוורירי

אומרים שלחם כוסמין הוא הכי בריא, וצודקים!
קבלו מתכון ללחם כוסמין מלא לחם מזין וטעים שמכינים בבית בקלות, ומקבלים לכם אוורירי לא דחוס ולא כבד.
לחם מקמח כוסמין טעים שמתאים לצמחוניים וטבעוניים כאחד.
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/תיקי-שילו" icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של תיקי שילו [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

לחם כוסמין אוורירי
המצרכים
- 1 קילו קמח כוסמין מלא
- ½ 2 כפות שמרים יבשים
- 1 שקית משפר אפיה (50 גרם)
- מים פושרים (600 מ"ל)
- 4 כפות סוכר
- ½ 1 כפות מלח (בסוף)
- ½ כוס שמן זית (חד פעמי קר)
- אגוזי מלך (140 גרם)
אופן ההכנה
- חשוב! ללוש - 15 דקות.
- מתפיחים בערך כשעה וחצי עד שעתיים.
- להוציא את הבצק על משטח מקומח להוצאת האוויר ועיצוב הכיכר (אין צורך ללוש עוד פעם).
- מתפיחים את הבצק ואז מפזרים על הבצק קווקר - להתפיח בערך כשעה.
- אופים ל-50 דק בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות.
- אחרי אפייה מוציאים לקירור על הרשת של התנור.
- יש לפרוס בסכין משוננת כשהלחם קר לגמרי.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: לחם כוסמין אוורירי
| חייב משפר אפיה? לא. |
| יש לי קמח כוסמין 70% גם טוב להכין ממנו לחם? כן זה מעולה. |
| חייב 4 כפות סוכר ? לא חייב. |
הבמה כולה שלכם:

"הכנתי בלי סוכר וגם יצא מעולה!"
שרון רז
רק עוד דבר אחד אחרון!
נפתח החשק לפחמימה? נפתח התיאבון לעוד?
פיצה מהירה, איטלקית או שדווקא בורקס נוסטלגי?
אהבתם? עוד מתכוני מאפים ולחמים הכי מושלמים שיש – עכשיו באתר!
מקור: תיקי שילו
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “אמהות מבשלות כשר”
הלחם יוצא לי דחוס ולא אוורירי מה לעשות?
היי יצחק,
לדחיסות יכולות להיות מספר סיבות:
1. הבצק היה יבש מדי, קשה מדי, כלומר היו חסרים נוזלים.
2. ייתכן שבשלב הוצאת האוויר על משטח מקומח, נוסף לבצק יותר מדי קמח וזה השפיע על המרקם שלו.
3. לישת יתר של הבצק.
נשמח לשמוע ממך!
באיזה מהירות לישה בבקשה
תודה
מהירות 1.בהצלחה!