Go Back
לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן

לחם ללא גלוטן ביתי, בריא ולא מעובד, מצטיין במרקם עננים רך ואוורירי וקריספי ומתפצפץ בחוץ. נפלא לצד סלט, מרק או ממרחים טעימים
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 4 ביצים
  • כוס טחינה גולמית / חמאת שקדים
  • כוס חלב סויה ללא תוספת סוכר
  • 1 כפית מייפל טהור
  • ¾ כוס קמח קוקוס
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • תיבול לבחירתכם: מלח, עשבי תיבול ועוד
  • לציפוי הלחם: תערובת גרעינים ושומשום.

אופן ההכנה

  • בקערה טורפים היטב ביצים, טחינה, חלב סויה ומייפל. מוסיפים קמח קוקוס, אבקת אפיה מלח ועשבי תיבול. מערבבים עד לאיחוד וקבלת עיסה סמיכה ואחידה,
  • מעבירים לתבנית אפיה אינגליש מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לאפיה בתנור שחומם על 170 מעלות לאפייה של 25-30 דקות, עד שהלחם מזהיב יפה, ממתינים עד שהלחם יתקרר, מחלצים מהתבנית ופורסים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.