עוגיות מרוקאיות הכי טעימות שיש
נכון, חם בחוץ, לא בטוח שתה הוא המשקה הראשון שתעדיפו לשתות, א-בל, וזה אבל גדול מאוד עם המתכון המעולה והכל כך קל הזה של עוגיות מרוקאיות לא תישאר לכם ברירה, כי הן פשוט דורשות את זה.
ההכנה שלהן הכי קלה שאפשר לדמיין, לשים, מערבבים, צרים צורות יפות במכונה או ביד ו… זהו לכו להרתיח קומקום ולקטוף כמה עלי נענע.
הן ייצאו לכם מהתנור אחרי 20 דקות, שחומות, שובבות, יפהפיות, פריכות והכי הכי טעימות שיש. פינוק מושלם לכל פעם שרוצים להירגע הספה ולהתענג על טעמי ילדות מתוקים מבית סבתא, שגם הנכדים יאהבו
למה באמת כדאי לכם: עוגיות מרוקאיות
- שחומות, שובבות, יפהפיות, פריכות והכי הכי טעימות שיש
-
אם אין מכונה אפשר ליצור נחשים דקים ולסגור כמו טבעת
- ההכנה הכי קלה שאפשר לדמיין, והטעם הכי מושלם שאפשר לצפות. כוס תה נענע ליד – ולא תרצו יותר כלום!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? עוגיות מרוקאיות
עוגיות מרוקאיות הכי טעימות שיש
המצרכים
- 1 ק"ג קמח מנופה פחות כוס מנופה
- קורט מלח
- 3 שקיות אבקת אפיה
- 3 שקיות סוכר וניל
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל (לא חייב)
- ½1 כוס סוכר ( עפ"י כוס חד פעמי 200 מ"ל)
- ½1 כוס שמן
- 4 ביצים
- ½ כוס קוקוס
- 1 כוס שומשום
- גרידת מתפוז אחד
- ¼ כוס מיץ תפוזים
אופן ההכנה
- לשים בקערה ביצים, סוכר וניל, קוקוס ושמן, לערבב ואז להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק נעים.
- להשאיר למנוחה 20 דקות, להכין צורות בעזרת מכונה מתאימה, ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות
הערות וטיפים
- אם אין מכונה - אל דאגה! אפשר ליצור נחשים דקים ולסגור כמו טבעת
שאלות נפוצות: עוגיות מרוקאיות
אם אין מכונה לעוגיות? אל תדאגו מזה, פשוט אפשר ליצור נחשים דקים ולסגור כמו טבעת |
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!
רק עוד דבר אחד אחרון!
אחרי כל התה נענע מתחשק לכם כבר קפה חם עם עוד ביסים מתוקים מפנקים?
לא כל כך ברור לי מה זה
״ 1 ק"ג קמח מנופה פחות כוס מנופה״
היי אורית,
הכוונה לק"ג קמח פחות כוס אחת. בהצלחה!
אוקי חזרתי לעדכן )על אף הפטרת;(
הכנתי את העוגיות ויצא טעים,
קצת חסר לי סוכר הייתי שמה 2 כוסות אולי
סך הכל מתכון ממש טוב
יצא פריך!!
אבל לא שחום כמו שלכם, לא יודעת למה. גם לא רציתי שיתייבשו ממש..
בקיצור תודה! טיפלתם בפטרת אני רואה XD
היי דניאל,
שמחים שנהנית מהעוגיות 🙂
אפשר לאפות כמה דקות יותר כדי שיזהיבו אבל אם את חוששת שיתייבשו אז אין צורך.
בהצלחה
היי האם אפשר לעשות חצי כמות??
היי תהילה,
כן, רק להשתמש בחצי מכמות המצרכים.
בהצלחה!
הי אני ממליצה לשים לב איזה פרסומות תואמות אתר אוכל כמו שלכם ואיזה פחות….מתכון כזה מגרה ופתאום רגליים עם פטריות זה ממש לא לעניין בעע
היי דניאל,
את צודקת לחלוטין, אנחנו עובדים כדי לשפר את זה.
תודה רבה על הפידבק 🙂
תודה! עשיתי עם מים ויצא מצוין!!
היי גל,
מעולה, שמחים מאוד שנהנית מהן!
מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו 🙂
האם אפשר להמיר את מיץ התפוזים במים או כל נוזל אחר? אם כן, באיזו כמות?
היי קרן,
אכן כן, באותה כמות.
בהצלחה 🙂
היי קרן 🙂 הכנת עם נוזל אחר? איך יצא? רוצה לנסות ואין לי תפוזים. ולצוות מתוקים – מה עדיף חלב או מים? האם להוסיף סוכר?
היי גל,
מיץ התפוזים מוסיף רק טעם, ולכן אפשר להמיר אותו בכל נוזל שמעדיפים.
אנחנו היינו ממליצים על חלב צמחי או מים לעוגיות האלה.
בהצלחה 🙂
חייב קוקוס או שאפשר בלי?
היי ניצה!
בהחלט שאפשר בלי.
בהצלחה 🙂
עוגיות הכי טעימות שיש..
מעוניין לפרסם באתר עוגיות מרוקאיות..אני מנחה סדנאות בתחום