לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק
לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק שאי אפשר לעמוד בפניהן ואי אפשר להפסיק לנשנש!
יש מתכונים שלא משנה מתי תכינו אותם ולא משנה כמה פעמים בשבוע תכינו אותם, הילדים לא יפסיקו לזלול אותם! המתכון הזה ללביבות תפוחי אדמה הוא בדיוק המתכון שלא משנה מתי וכמה אני מכינה, הילדים שלי עומדים ליד המחבת ומחכים בקוצר רוח שאסיים לטגן.
לביבות תפוחי אדמה עסיסיות וטעימות, שהכי פשוט להכין, וכל המשפחה תטרוף בשניות!
למה באמת כדאי לכם: לביבות תפוחי אדמה
-
- כל כך טעימות שאף אחד לא יוכל לסרב להן!
- מתכון כל כך קל שאפילו ההכנה היא חוויה כיפית במטבח!
- לביבות בריאות ומזינות שישאירו אתכם בראש שקט!
- מתאימות להכנה לכל ארוחה לאורך שעות היום ולא צריך אף תוספת ליד!
שורה תחתונה: להוציא את העובדה שהן קלות להכנה ומזינות מאוד, אם גם לכם מתחשק לתת ביס למסך, כדאי שתכינו!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק
המצרכים
- 5 תפוחי אדמה
- 1 בצל
- 2 ביצים
- 2 כפות פירורי לחם (בפסח אותה כמות של קמח מצה)
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (לפי הטעם)
- 5 גבעולי בצל ירוק (קצוצים)
- חופן כוסברה קצוצה
- חופן פטרוזיליה (קצוצה)
- תבלין צ'ילי חריף (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- את תפוחי האדמה והבצל לקלף, לשטוף ולגרד בפומפייה על הצד הגס לתוך קערה גדולה.
- להעביר למסננת עדינה ואז לסנן היטב מכל הנוזלים.
- לקצוץ את הירק והבצל הירוק, להוסיף לקערה יחד עם שאר מצרכי המתכון ולטרוף היטב.
- תתקבל עיסה נוזלית, זה בסדר.
- לחמם שמן במחבת ובעזרת כף מזיגה ליצוק למחבת החמה כף מעיסת הלביבות ולשטח מעט.
- לטגן כ - 2 דקות מכל צד, עד להשחמה יפה.
- להוציא את הלביבות לנייר סופג ולהגיש בערימה עם שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ מעל.
רק עוד דבר אחד אחרון!
לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק
מה הולך ליד אתם שואלים?
המנה המטריפה הזו לגמרי עומדת בפני עצמה, אבל היא גם תוספת נהדרת לכל ארוחה עיקרית אחרת. רוצים להוסיף עוד על השלמות הזאת?
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Tzipi Sasson
YUMMY.נראה מטריף.
היי ברוריה!
מחכים שתכיני ותגידי לנו איך יצא 🙂
בהצלחה!