קציצות ירק משגעות בקלי קלות
קציצות ירק מזינות וטעימות, עשירות בסיבים ובוויטמינים, וטעימות כל כך שאי אפשר להפסיק לנשנש!
שילוב ירקות בארוחות של הילדים הוא לא עניין פשוט בכלל. לרוב הילדים שלי לא מסכימים לאכול את הירקות חיים ואני מחפשת פתרונות יצירתיים לשלב להם את הירקות במאכלים שהם ישמחו לאכול. אחד המתכונים המובילים שמצאתי שעושה את העבודה בצורה יוצאת מן הכלל זה המתכון לקציצות ירק עשירות.
המתכון קל ביותר, כל הרכיבים בקערה, לערבב ולטגן! אפשר לשלב כל סוג ירק ולוודא שהילדים מקבלים את כל סוגי הוויטמינים שהם לא צורכים בדרך כלל. הקציצות יוצאות קריספיות מבחוץ והילדים זוללים אותן כאילו היו חטיף!
-
למה באמת כדאי לכם: קציצות ירק
- מתכון בקלי קלות ובתוך 10 דקות יש לכם צלחת מכובדת של קציצות.
- קציצות מזינות ועשירות ברכיבים תזונתיים בריאים!
- כל כך טעימות שכל הילדים יזללו!
- אפשר לשלב כל סוג ירק וכל מה שתבחרו ישדרג אותן!
שורה תחתונה: שמחה של הילדים הן השורה התחתונה – וקציצות ירק הן אוכל שכולו חיוך מתמשך!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
קציצות ירק משגעות בקלי קלות
המצרכים
- 2 תפוח אדמה (מגורד בגדול)
- 2 גזר (מגורד בגדול)
- 3 שיני שום (מגורדים)
- פטרוזיליה קצוצה (לפי הטעם)
- 3 ביצים
- ½ כוס פירורי לחם
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 3/4 כפית מלח
אופן ההכנה
- מכניסים את המצרכים לקערה ומערבבים הכל ביחד.
- במחבת עם שמן עמוק מטגנים כל צד חצי דקה. (אפשר להכין גם בתנור אך יוצא פחות טעים, עדיף אם כבר אז ב Air Fryer)
- מוציאים ושמים על נייר סופג.
- מגישים ונהנים.
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: שרה סייג
הכנתי את הקציצות בדיוק לפי המתכון שלכם. אבל מה עם קצת תבלינים מלח פלפל. בלי זה הקציצות טפלות וחסרות טעם
היי יוני!
תודה רבה על ההערה שלך, הוספנו למתכון מלח ופלפל שכמובן בלעדיהם חסר טעם.
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו 🙂