עוגיות שיבולת שועל יפנקו אתכם בטעם עשיר של אגוזים, שקדים, גרעינים וצימוקים, בהכנה קלילה בקערה אחת. עשירות בסיבים ומצטיינות בפריכות מתקתקה ובריאה בכל פירור
בהשראת: חן שובל
ציון 4.33 על ידי 28 דירוגים
קחו שקדים, אגוזים, גרעינים וצימוקים, הוסיפו ביצה וקצת שיבולת שועל, וקבלו עוגיות מטריפות בטעם ובמראה, שיעשו לכם לא רק שמח בפה, אלא טעים ומשביע גם בבטן!
הן מוכנות בשניות בקערה אחת בלבד ועשירות בסיבים תזונתיים בזכות דגני שיבולת השועל, שמספקים תחושת שובע לאורך זמן.
מעולה להתחיל איתן בוקר מזין ואנרגטי, להמשיך איתן להפסקת הצהריים, ולהתפנק עליהן עם קפה בסוף היום! ועוד לא דיברנו על הריח המטריף שלהן שיציף לכם את הבית באווירה טעימה במיוחד!
היי שריתה,
אכן כן, במקום ביצה, ממליצים לערבב כף וחצי מים עם כף גדושה זרעי פשתן טחונים בקערה ולהניח בצד. אמורה להתקבל עיסה דביקה כזו שמדמה ביצה, אבל גם נוזלית במידה מה. אפשר להוסיף קצת מים או עוד זרעים טחונים כדי להגיע למרקם הרצוי הזה.
בהצלחה!
אני כבר קבוע מכין את העוגיות הטעימות הללו.
משתמש בשיבולת גסה, נותן אווריריות לעוגיה
צימוקים אוזבקים שאני חותך לשתיים
שקדים פרוסים
גרעיני דלעת במקום גריני חמניות בגלל רגישות
מוסיף מעט קינמון (למי שאוהב)
משתמש בכף גלידה לייצר את העוגיות, ומידי פעם מרטיב במים את הכף.
לאחר מכן שהעוגיות על התבנית, נותן להן מעיכה קלה כדי לשטח אותן וזה יוצא ממש קריספי לאכילה.
אחלה מתכון, תודה!!
היי משולם,
שמחים מאוד שאתה נהנה מהמתכון באופן קבוע 🙂
תודה רבה על הטיפים ששיתפת, אנחנו בטוחים שאנשים יוכלו להפיק מהם תועלת.
מוזמן להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים נהדרים ישירות אליך כל יום!
הכנתי ויצאו עוגיות שאינן נראות כמו בתמונה אלא יותר כמו גרנולה בר קריספיות. השתמשתי בשיבולת שועל עבה.
האם יש מצב שבתמונה המצורפת השתמשת בשיבולת שועל דקה?
היי אסתר!
זו שיבולת שועל עבה.
אנחנו מעריכים שיצא שונה מהתמונה מפני שהשיבולת קצת שונה בין מותג למותג.
את יכולה גם לנסות לעבוד בפעם הבאה עם רינגים עגולים לעוגיות.
בהצלחה 🙂
טעים ובריא! קיבל הרבה מחמאות 🙂
היי מירב,
תענוג, שמחים שנהנית 🙂
היי האם יש דרך לעשות אותן טבעוניות?
היי שריתה,
אכן כן, במקום ביצה, ממליצים לערבב כף וחצי מים עם כף גדושה זרעי פשתן טחונים בקערה ולהניח בצד. אמורה להתקבל עיסה דביקה כזו שמדמה ביצה, אבל גם נוזלית במידה מה. אפשר להוסיף קצת מים או עוד זרעים טחונים כדי להגיע למרקם הרצוי הזה.
בהצלחה!
אני כבר קבוע מכין את העוגיות הטעימות הללו.
משתמש בשיבולת גסה, נותן אווריריות לעוגיה
צימוקים אוזבקים שאני חותך לשתיים
שקדים פרוסים
גרעיני דלעת במקום גריני חמניות בגלל רגישות
מוסיף מעט קינמון (למי שאוהב)
משתמש בכף גלידה לייצר את העוגיות, ומידי פעם מרטיב במים את הכף.
לאחר מכן שהעוגיות על התבנית, נותן להן מעיכה קלה כדי לשטח אותן וזה יוצא ממש קריספי לאכילה.
אחלה מתכון, תודה!!
היי משולם,
שמחים מאוד שאתה נהנה מהמתכון באופן קבוע 🙂
תודה רבה על הטיפים ששיתפת, אנחנו בטוחים שאנשים יוכלו להפיק מהם תועלת.
מוזמן להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו כדי לקבל מתכונים נהדרים ישירות אליך כל יום!
הכנתי ויצאו עוגיות שאינן נראות כמו בתמונה אלא יותר כמו גרנולה בר קריספיות. השתמשתי בשיבולת שועל עבה.
האם יש מצב שבתמונה המצורפת השתמשת בשיבולת שועל דקה?
היי אסתר!
זו שיבולת שועל עבה.
אנחנו מעריכים שיצא שונה מהתמונה מפני שהשיבולת קצת שונה בין מותג למותג.
את יכולה גם לנסות לעבוד בפעם הבאה עם רינגים עגולים לעוגיות.
בהצלחה 🙂
עוגיות מעולות..שיניתי קצת ויצא מושלם. במקום כל הכמות של שיבולת השועל עשיתי חצי קמח קוקוס וחצי שיבולת שועל. הוספתי 2 כפיות קינמון
היי ניצן!
אחלה שדרוגים עשית למתכון, אהבנו ממש 🙂
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו!
לא הצלחתי ליצור עוגיות כי זה מתפרק לי
מה עושים כדי שלא יתפרק לי ?
היי אורלי!
אם הרטבת את הידיים קצת והן עדיין מתפרקות, אז אפשר להשתמש ברינגים קטנים לעוגיות שאפשר לרכוש בכל חנות לכלי בית.
בהצלחה 🙂
היי,המתכון נראה מעניין.
שתי שאלות:
1. שיבולת שועל דקה או עבה?
2. קוקוס- הכוונה לטחון?
תודה
היי אסתר!
נשמח לענות לך:
1. שיבולת שועל עבה.
2. שבבי קוקוס, אבל אפשר גם טחון אם את מעדיפה.
בהצלחה 🙂
כמה כפות אבקת אפייה?
היי!
כפית אחת.
בהצלחה 🙂
כמה כפות אבקת אפיה ?
היי!
כפית אחת. תודה רבה על התגובה, עידכנו את זה במתכון עצמו.
בהצלחה 🙂
כמה עוגיות בערך יוצאות?
היי חנה!
יוצאות כ-30 עוגיות, תלוי בגודל שאת מכינה אותן.
בהצלחה 🙂
לא כתוב כמות של אבקת אפיה
היי!
תודה על ההערה שלך – כפית אבקת אפייה.
בהצלחה 🙂
כשמציינים שבמתכון אין סוכר ואז מוסיפים חצי כוס סילאן…סילאן=סוכר. העוגיות טעימות אבל בטח לא דלות קלוריות
היי!
תודה רבה רבה על ההערה החשובה שלך. את צודקת ב-100% ואינך נודניקית בכלל.
ערכנו את המתכון ותיקנו אותו בהתאם לכך 🙂