עוגת פרג בחושה קלאסית ומנצחת
עוגת פרג בחושה קלאסית ומנצחת! תתכוננו להתמכרות כי עוגה זו תמשיך ללוות אתכם עוד הרבה זמן!
כשאורחים לא צפויים דופקים לי על הדלת ואין לי מה להגיש לצד הקפה אני תמיד מכינה את העוגה הזו – וכל זה בזמן שהמים רותחים בקומקום! והאורחים בכל פעם מתפלאים מחדש כמה מהר הכנתי וכמה טעימה היא יצאה.
מתכון לעוגת פרג בחושה וקסומה שמכינים בקלי קלות ובאפס זמן. יוצאת עסיסית, לחה ורכה, עם קוקוס ושקדים לקבלת מרקם מנחם ולא צריך להיות שף גדול או קונדיטור כדי להכין אותה.
עוגה חגיגית ונהדרת שלא תאמינו כמה מהר היא מתחסלת, אז תתכוננו להכין כפליים!
למה באמת כדאי לכם: עוגת פרג בחושה
- פשוטה להכנה וכל אחד יכול להכין!
- מתכון שלוקח כלום זמן עבודה ואפס מאמץ!
- טעימה כל כך שהיא מתחסלת בדקות ספורות!
- אפשר להכין גם פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
שורה תחתונה: כל כך קלה וטעימה שכל אחד יכול להכין את העוגה הזו ולגרוף מחמאות. מה, לא תכינו?
עוגת פרג בחושה קלאסית ומנצחת
ציוד
המצרכים
- 1 כוס פרג
- 1 כוס קוקוס מי שלא אוהב קוקוס ישתמש בכוס שקדים טחונים (או כוס שקדים טחונים)
- 1 כוס קמח
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 גביע שמנת חמוצה (או כוס מיץ תפוזים לפרווה)
- 4 ביצים
- ¼ כוס מים רגילים
אופן ההכנה
- נערבב היטב את כל המצרכים.
- לצוק לתבנית משומנת.
- נאפה בחום 170 כ-40 דקות.
שאלות נפוצות: עוגת פרג
פרג רגיל לא צריך לבשל אותו? רגיל, ולא צריך לבשל, זה לא מלית, זו עוגה בחושה, בישול של פרג בדרך כלל עושים כשממלאים רולדות וכד'. |
יש אפשרות לעשות פרווה להחליף את השמנת במשהו אחר? הרבה ממליצים על מיץ תפוזים אבל אני לא ניסיתי. |
אחרי שיצא מהתנור צריך לשים עליו סירופ או משהו? כלום, העוגה לחה טעימה וטובה, אבל רצוי לשמור במקרר בגלל השמנת. |
יצא לי קצת מר. לא צריך לשים את הפרג בחלב להוציא את המרירות? מרירות היא תוצאה של פרג לא טרי בלבד, כשהוא טרי הוא נפלא ולא, אין צורך למהול בהלב, תערובת של פרג עם חלב חמאה זה למליות. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות בחושות מושלמים. אל תפספסו!