Go Back
עוגת פרג בחושה קלאסית ומנצחת

עוגת פרג בחושה קלאסית ומנצחת

עוגת פרג בחושה קלאסית, פשוטה וטעימה. כל כך פשוטה להכנה שכל אחד יכול להכין. עוגה קלאסית, מנחמת, מושלמת לצד הקפה בכל מועד ואפשר להכין גם פרווה.
ציון 3.94 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: ליז חיון

ציוד

1 כוס מידה
2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 כוס פרג
  • 1 כוס קוקוס מי שלא אוהב קוקוס ישתמש בכוס שקדים טחונים (או כוס שקדים טחונים)
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 גביע שמנת חמוצה (או כוס מיץ תפוזים לפרווה)
  • 4 ביצים
  • ¼ כוס מים רגילים

אופן ההכנה

  • נערבב היטב את כל המצרכים.
  • לצוק לתבנית משומנת.
  • נאפה בחום 170 כ-40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.