|

עוגת שוקולד גבוהה קוצרת מחמאות

מרקם רך וחלומי עם עם טעם מושלם
בהשראת: דינה חיים
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
עוגת שוקולד גבוהה

אין כמו עוגה נדירה של שוקולד שתקשט לכם את השבת בטעמים מתוקים שנשארים איתכם עד סוף היום!

קבלו מתכון לעוגת שוקולד גבוהה שתמיד קוצרת מחמאות, המתקבלת במרקם רך וחלומי ומשודכת לציפוי שוקולדי מושחת המבטיח עונג של טעמים בכל ביס.

עוגה קלילה ופשוטה להכנה שתמיד מצליחה להרשים את כולם עם כל ביס מחדש. איך שמנסים פעם ראשונה מיד מתחרטים שלא הכנתם כבר מקודם!

מתכון באדיבות: דינה חיים

ספר המתכונים של דינה חיים

 

עוגת שוקולד גבוהה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שוקולד גבוהה

עוגת שוקולד גבוהה קוצרת מחמאות

מרקם רך וחלומי עם עם טעם מושלם
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: דינה חיים

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית 24

המצרכים

  • 2 ½ כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • ½ כוס שוקולית
  • ½ כוס קקאו
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס מים פושרים
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל

לציפוי:

  • 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • שמים את כל המרכיבים היבשים יחד ומערבבים.
  • לאחר מכן שמים את המים את השמן והחלמונים ומערבבים.
  • את החלבונים מקציפים עם הסוכר לקצף יציב, וכשמוכן מוסיפים לתערובת החלמונים ומערבבים בקיפול.
  • שמים בתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-160 למשך שעה בערך.
  • איך שהעוגה מוכנה להוציא מהתנור ולהפוך ושמתקרר להוציא מהתבנית.
  • להכנת הציפוי - שמים על גז שמנת מתוקה ומחממים ואז מוסיפים שוקולד מריר ומערבבים.
  • שמים בצד לקירור ואז שופכים מעל לעוגה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שוקולד גבוהה

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון עוגת שוקולד זה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שוקולד – דינה חיים

Similar Posts

16 Comments

    1. היי זואי, היינו ממליצים להידבק למתכון (רוב העוגות שוקולד מצריכות 5-6 ביצים) או להכין מהמתכון הזה עם 3 ביצים או מהמתכון הטבעוני הזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?