| | | |

חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות

בצק פריך מפנק עם פירורים!
בהשראת: נטלי לוי
ציון 4.45 על ידי 78 דירוגים

כשרוצים משהו טעים ומעניין ליד הקפה של הבוקר, מכינים חיתוכיות אלה המשלבות הטעמים הכי אהובים על כולם: שוקולד ובצק פריך.

חיתוכיות שוקולד שכבות טעימות ברמות בהכנה קלה וזריזה שלא לוקחת יותר מ-10 דקות, ובתמורה נותנת פינוק מושחת במיוחד!

 

ספר המתכונים של נטלי לוי

 

חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות 3

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות

בצק פריך מפנק עם פירורים!
ציון 4.45 על ידי 78 דירוגים
לדרג
באדיבות: נטלי לוי

ציוד

כוס: כוס מדידה 
תבנית: תבנית חד פעמית בינונית

המצרכים

לבצק פירורים:

  • 3 כוסות קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס שמן

לשכבת השוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות קקאו
  • ¼ כוס מים
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית גדושה נס קפה
  • ¼ כוס סוכר
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

להכנת הבצק -

  • מערבבים את כל החומרים במזלג עד שנוצרים גושים.
  • אחרי זאת מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומשטחים 2 חלקים בתבנית.

נעבור להכנת השוקולד -

  • מבשלים את חומרי השוקולד בלי הביצים עד שהכל נמס לגמרי, והתערובת חלקה.
  • מורידים מהאש ומערבבים עם הביצים ואז שופכים על הבצק.
  • מהחלק השלישי של הבצק שנותר מפוררים פירורים ומפזרים על מעל השוקולד.
  • מכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
  • כשמתקרר חותכים לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות 3

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

80 Comments

  1. 5 stars
    וואו מתכון פשוט קל וטעיםםםםם!!! ?
    הכנתי כבר כמה פעמיים ותוך יום לא נשאר כלום.

      1. היי הדסה!
        כיף לדעת שנהנית מאוד מהמתכון 🙂
        את בהחלט יכולה להכין את החיתוכיות מקמח כוסמין לבן.
        בהצלחה ובתיאבון 🙂

    1. היי חנה!
      נשמח לענות על שאלתך:
      תבנית מרובעת בינונית (קטנה) – 31X22 ס"מ
      תבנית מרובעת גדולה – 25X32 ס"מ
      תבנית מרובעת ענקית (התבנית של התנור) – 40X32 ס"מ
      בהצלחה 🙂

    1. היי שיר!
      שמחים מאוד שאהבת 🙂
      אנחנו מזמינים אותך להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו
      וכן לקבוצות הוואטסאפ: קבוצת מתכונים רגילים | קבוצת גרין, בה אפשר למצוא מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר וכן הלאה.
      אנחנו מעלים בקבוצות האלה מתכונים טעימים חדשים כל יום ?

    1. היי אור!
      לדעתנו הן מתבשלות לחלוטין, עם זאת אנחנו לא יכולים להמליץ לך לכאן או לכאן. זה נתון לשיקול דעתך ולהתייעצות עם רופא.
      בהצלחה 🙂

    1. היי רחל!
      את בהחלט יכולה להשתמש בקפה מגורען, הוא יימס בעת הכנת השוקולד.
      בהצלחה 🙂

    1. היי טלי!
      לדעתנו, קמח כוסמין מלא יהיה כבד מדי עבור המתכון הזה. אולי אפשר לנסות קמח כוסמין 80%.
      לחילופין, אפשר להשתמש בקמח שקדים, קמח שיבולת שועל, קמח עדשים ירוקות או כל קמח נטול גלוטן אחר.
      בהצלחה 🙂

  2. 5 stars
    מתכון מצוין. הכנתי כבר כמה פעמים.
    אפשר במקום מלית השוקולד לשים ריבה, יוצא מעולה!!! תודה רבה

      1. היי ליהיא!
        זו לא ריבה אלא שוקולד.
        כל המצרכים ואופן ההכנה מופיעים למטה, בהצלחה 🙂

  3. 4 stars
    הבצק טעים מאוד אבל שכבת השוקולד דקה מידי ביחס לבצק לכן בפעם הבאה אכפיל את כמות המלית שוקולד.

      1. מה הכוונה לערבב במזלג את כל החומרים עד שיהיו פירורים?
        מה הכוונה במזלג? ולגבי הבצק – אמור לצאת בצק או פירורים?

      2. היי עדי!
        תודה על התגובה החשובה שלך, אכן הייתה טעות בהוראות – הכוונה היא לערבב עם מזלג עד שמתקבלת תערובת עם גושים.
        בהצלחה 🙂

    1. היי! לתוצאות הטובות ביותר ממליצים להשתמש בתערובת קנויה של קמח ולעקוב אחרי הוראות היצרן לגבי יחס ההמרה. בהצלחה!

    1. היי טובה, מחלקים ל 3 את הבצק כי את רוצה לפורר 1/3 מסך הבצק מעל העוגה. אז מחלקים לשלושה חלקים, משטחים שני חלקים בתבנית ואת השלישי מפוררים. בהצלחה ובתיאבון!

      1. היי איריס!
        נכון מאוד, מחלקים לשני שליש ושליש.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?