חיתוכיות שוקולד ב-10 דקות
בצק פריך מפנק עם פירורים!
כשרוצים משהו טעים ומעניין ליד הקפה של הבוקר, מכינים חיתוכיות אלה המשלבות הטעמים הכי אהובים על כולם: שוקולד ובצק פריך.
חיתוכיות שוקולד שכבות טעימות ברמות בהכנה קלה וזריזה שלא לוקחת יותר מ-10 דקות, ובתמורה נותנת פינוק מושחת במיוחד!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס: כוס מדידה
תבנית: תבנית חד פעמית בינונית
המצרכים
לבצק פירורים:
- 3 כוסות קמח
- 3/4 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 סוכר וניל
- 1 כוס שמן
לשכבת השוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות קקאו
- ¼ כוס מים
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית גדושה נס קפה
- ¼ כוס סוכר
- 2 ביצים
אופן ההכנה
להכנת הבצק -
- מערבבים את כל החומרים במזלג עד שנוצרים גושים.
- אחרי זאת מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, ומשטחים 2 חלקים בתבנית.
נעבור להכנת השוקולד -
- מבשלים את חומרי השוקולד בלי הביצים עד שהכל נמס לגמרי, והתערובת חלקה.
- מורידים מהאש ומערבבים עם הביצים ואז שופכים על הבצק.
- מהחלק השלישי של הבצק שנותר מפוררים פירורים ומפזרים על מעל השוקולד.
- מכניסים לתנור על חום 180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
- כשמתקרר חותכים לריבועים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
יצא מושלם וטעים ברמות, עם הקפה של אחה"צ.
בטוחה שאכין שוב
היי נירה!
שמחים מאוד לדעת שנהנית מהמתכון כל כך 🙂
מוזמנת להצטרף אלינו ולקבל מאיתנו מתכונים נוספים בקבוצת הוואטסאפ ובפייסבוק!
וואו מתכון פשוט קל וטעיםםםםם!!! ?
הכנתי כבר כמה פעמיים ותוך יום לא נשאר כלום.
היי שיר!
כיף לדעת שאת נהנית ככה מהמתכון 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו ולקבוצת הוואטסאפ כדי לקבל מתכונים מעולים חדשים כל יום!
הכנתי ויצא מעולה!!
תודה רבה!
יעבוד עם קמח כוסמין לבן?
היי הדסה!
כיף לדעת שנהנית מאוד מהמתכון 🙂
את בהחלט יכולה להכין את החיתוכיות מקמח כוסמין לבן.
בהצלחה ובתיאבון 🙂
כמה ס"מ זו "תבנית בינונית"?
כל אחד מבין אחרת.
היי חנה!
נשמח לענות על שאלתך:
תבנית מרובעת בינונית (קטנה) – 31X22 ס"מ
תבנית מרובעת גדולה – 25X32 ס"מ
תבנית מרובעת ענקית (התבנית של התנור) – 40X32 ס"מ
בהצלחה 🙂
וואו מתכון קל וטעים!!
תודה.
היי שיר!
שמחים מאוד שאהבת 🙂
אנחנו מזמינים אותך להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו
וכן לקבוצות הוואטסאפ: קבוצת מתכונים רגילים | קבוצת גרין, בה אפשר למצוא מתכונים ללא גלוטן, ללא סוכר וכן הלאה.
אנחנו מעלים בקבוצות האלה מתכונים טעימים חדשים כל יום ?
הביצים מתבשלות כמו שצריך? בודקת כי אסור ביצים בהריון
היי אור!
לדעתנו הן מתבשלות לחלוטין, עם זאת אנחנו לא יכולים להמליץ לך לכאן או לכאן. זה נתון לשיקול דעתך ולהתייעצות עם רופא.
בהצלחה 🙂
מעולה ברמותתת
היי כנרת!
שמחים מאוד שיצא מעולה, זו באמת עוגה מטורפת 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הפייסבוק שלנו, אנחנו מעלים שם מתכונים מעולים חדשים כל יום
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
יש לי שאלה, אם יש לי רק קפה מגורען. כמה לשים? או שהכוונה בכלל לקפה מוכן? תודה
היי רחל!
את בהחלט יכולה להשתמש בקפה מגורען, הוא יימס בעת הכנת השוקולד.
בהצלחה 🙂
האם ניתן להשתמש בקמח כוסמין מלא או בקמח אחר נטול גלוטן?
היי טלי!
לדעתנו, קמח כוסמין מלא יהיה כבד מדי עבור המתכון הזה. אולי אפשר לנסות קמח כוסמין 80%.
לחילופין, אפשר להשתמש בקמח שקדים, קמח שיבולת שועל, קמח עדשים ירוקות או כל קמח נטול גלוטן אחר.
בהצלחה 🙂
טעים ממש! איך מאחסנים אותם? מקרר? מקפיא? בחוץ בקופסא?
במקפיא הכי טעים ולהוציא כמה דקות לפני. בהצלחה!
מתכון מצוין. הכנתי כבר כמה פעמים.
אפשר במקום מלית השוקולד לשים ריבה, יוצא מעולה!!! תודה רבה
איזו כמות של ריבה?
ומה שאר המרכיבים?
היי ליהיא!
זו לא ריבה אלא שוקולד.
כל המצרכים ואופן ההכנה מופיעים למטה, בהצלחה 🙂
עוקבת אחריכם בוטסאפ.
בבקשה האם אפשר ממרח תמרים ולםסר מעל אגטזי מלך
תודה
היי ציונה,
כמובן, בהצלחה!
הבצק טעים מאוד אבל שכבת השוקולד דקה מידי ביחס לבצק לכן בפעם הבאה אכפיל את כמות המלית שוקולד.
שלום
כמה חיתוכיות יוצא מתבנית בינונית?
15-20 חתיכות תלוי בגודל שתרצי לחתוך.
איזה גודל תבנית .?
תבנית תנור ?
היי עידית, תבנית חד פעמית בינונית. נשמח אם תדרגי 5 כוכבים אם אהבת. תודה ובהצלחה!
מה הכוונה לערבב במזלג את כל החומרים עד שיהיו פירורים?
מה הכוונה במזלג? ולגבי הבצק – אמור לצאת בצק או פירורים?
היי עדי!
תודה על התגובה החשובה שלך, אכן הייתה טעות בהוראות – הכוונה היא לערבב עם מזלג עד שמתקבלת תערובת עם גושים.
בהצלחה 🙂
זה יצא ממש טוב !!!
איזה כיף לשמוע שרה לבריאות לכולם! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
היי אפשר להמיר את הקמח בקמח קונדיטור? תודה!
היי! לתוצאות הטובות ביותר ממליצים להשתמש בתערובת קנויה של קמח ולעקוב אחרי הוראות היצרן לגבי יחס ההמרה. בהצלחה!
מתכון מעולה מעולה!!
מומלץ מאודד:)
שמחים שאהבת אביטל, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
אחלה מתכון טעים וקל להכנה
שמחים שאהבת, תמיד תענוג לשמוע! את מוזמנת לדרג את עמוד הפייסבוק שלנו ולעזור לנו להמשיך לשתף מתכונים נפלאים: https://www.facebook.com/pg/matkonimmetukim/reviews/
מה מידת הכוס בבקשה? 240 מ"ל?
כוס מדידה 240 מ"ל כמצויין במתכון, בהצלחה!
הכנתי ויצא טעים מאוד. מאמצת
שמחים שאהבת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
למה צריך לחלק את הבצק ל3?
היי טובה, מחלקים ל 3 את הבצק כי את רוצה לפורר 1/3 מסך הבצק מעל העוגה. אז מחלקים לשלושה חלקים, משטחים שני חלקים בתבנית ואת השלישי מפוררים. בהצלחה ובתיאבון!
אז בעצם לחלק לשני שליש ושליש?
היי איריס!
נכון מאוד, מחלקים לשני שליש ושליש.
בהצלחה 🙂
יצא טעים!!
שמחים שאהבת איילת! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
יצא מעולה ממש! תודה רבה, מאמצת.
היי!
איזה יופי, ממש שמחים לדעת שנהנית מהמתכון 🙂
אנחנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלנו ולקבוצת הפייסבוק כדי ליהנות ממתכונים מעולים חדשים כל יום!