ארוחות ערב | ארוחות צהריים | בשר | מתכונים קלים | שחיתות | תוספות
מתכון ריבת בצל תוספת לבשר
ריבת בצל מושלמת להכנה בבית ומשדרגת כל ביס מבשר איכותי.
ריבת בצל טעימה וממכרת כתוספת לבשר איכותי!
אם יש משהו שיש לי חולשה אליו ואני מחפשת אותו תמיד בתור תוספת טעימה לצד הבשר שאני מזמינה במסעדות זו ריבת הבצל.
המתכון הזה לריבת הבצל הוא אחד המדויקים להכנת הריבה – והוא הכי קל שיש להכנה!
הריבה יוצאת כל כך טעימה שהיא משדרגת כל בשר איכותי שתגישו. אצלי בבית, הריבה הזו היא מצרך חובה!
ספר המתכונים של הודיה לוי שיקורי
למה באמת כדאי לכם: ריבת בצל
-
- אין יותר טעים מריבת בצל לצד כבד אווז!
- הריבה הזו משדרגת כל בשר איכותי ומשתלבת נהדר עם המבורגר תוצרת ביתית ואפילו קבב.
- מתכון קל מאוד להכנה עד שתשאלו את עצמכם איך לא הכנתם קודם!
שורה תחתונה: רק אניני טעם ואוהבי בשר איכותי יכולים להבין שריבת בצל זה "MUST" לשדרוג הארוחה.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
המצרכים
- 6 בצלים (ענקיים)
- ½1 סוכר חום (כוס חד פעמית)
- 4 כפות חומץ בלסמי
- 5 כפות סילאן
- קורט מלח
אופן ההכנה
- לטגן בצלים עד שיהיו שקופים (שלא ישרפו חשוב!)
- להוסיף סוכר חום, חומץ בלסמי, סילאן וקורט מלח.
- לערבב מדי פעם על אש נמוכה במשך כ־4 שעות עד צמצום מלא.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Hodaya Levi Shikuri | מוזמנים גם לבקר באינסטגרם, טיקטוק וקבוצתה בפייסבוק.