| | | | | | | |

קציצות ירק טוניסאיות עסיסיות בטירוף (פרווה!!)

קציצות ירק פרווה - כפיתות - שיבואו מושלם כתוספת לכל ארוחה אולגמרי ארוחה בפני עצמה
בהשראת: קורל כהן ממו
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
קציצות ירק

תכלס, לא צריך לבזבז כאן מלא מילים, כי מספיק להסתכל רגע בתמונות ולהבין שעוד כמה דקות ינחתו לכם על השולחן קציצות ירק טוניסאיות הכי טעימות שיש והכי עסיסיות בעולם.

קציצות טוניסאיות שמכונות ע"י המאמות והסבתות כפיתות – יזכירו לכם את הבית ויציפו זכרונות מהממים של טעמים מופלאים.

מלא מלא עשבים וירק טריים, תפוח אדמה רך ותיבול פשוט ומדויק וגם אתם תיהנו מהמעדן האסלי של כל בית טוניסאי – קציצות ירק פרווה (אפשר גם עם עוף) שיבואו מושלם כתוספת לכל ארוחה או לגמרי ארוחה בפני עצמה

ספר המתכונים של קורל כהן ממו

קציצות ירק
צילום: קורל כהן ממו

למה באמת כדאי לכם: 

 

  • עם מלא מלא עשבים וירק טריים, תפוח אדמה רך ותיבול פשוט ומדויק – יש לכם קציצות ירק אסליות ומהממות
  • הסבתות קוראות להן כפיתות, אנחנו קוראים להן קציצות ירק פרווה שיבואו מושלם כתוספת לכל ארוחה או לגמרי ארוחה בפני עצמה

שורה תחתונה: קציצות ירק טוניסאיות הכי טעימות שיש והכי עסיסיות בעולם

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
 דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?

קציצות ירק

קציצות ירק טוניסאיות עסיסיות בטירוף (פרווה!!)

קציצות ירק פרווה - כפיתות - שיבואו מושלם כתוספת לכל ארוחה אולגמרי ארוחה בפני עצמה
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: קורל כהן ממו

המצרכים

  • ½ חבילה פטרוזיליה
  • ½ חבילה כוסברה
  • ½ חבילה שמיר
  • 2 ביצים
  • 2 בצלים
  • 6 שיני שום
  • 2 תפוחי אדמה
  • 1 כוס סולת
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 כפות גדולות פפריקה
  • 1 כפית ראס אל חנות

אופן ההכנה

  • במעבד מזון או בסכין נקצוץ את הפטרוזיליה, הכוסברה והשמיר לחתיכות גסות ונשפוך לקערה.
  • באותו מעבד מזון נשים את השום, הבצל ותפוחי האדמה ונטחן גס ונוסיף לקערה. נוסיף את התבלינים, הביצים והסולת, נלוש טוב את העיסה עד למרקם אחיד.
  • נחמם שמן, נגלגל עיגולים, נמעך טיפה ונשים בשמן עד שהכפיתות משחימות. אם רוצים אפשר להוסיף חזה עוף
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קציצות ירק
צילום: קורל כהן ממו
קציצות ירק
צילום: קורל כהן ממו

הבמה כולה שלכם: 

קציצות ירק
צילום: בת שבע גואטה לוי

"תודה על המתכון טעים אש"

 בת שבע גואטה לוי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?