| | | | | | |

חטיף תמרים ואגוזים בריא

מתכון פשוט וקל לממתק תמרים ממכר, עשיר בשפע של אגוזים וללא אפייה!
בהשראת: תיקי שילו
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
חטיף תמרים ואגוזים בריא

מתכון פשוט וקל לממתק תמרים ממכר,

חטיף תמרים ואגוזים בריא ללא קמח או גלוטן שכיף להכין עם הילדים וגם לזלול,

עם ממתק כזה תרשימו כל אורח ותקצרו המון מחמאות – לא יאמינו כמה זה קל!

חטיף תמרים ואגוזים בריא
צילום: תיקי שילו

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חטיף תמרים ואגוזים בריא

חטיף תמרים ואגוזים בריא

מתכון פשוט וקל לממתק תמרים ממכר, עשיר בשפע של אגוזים וללא אפייה!
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: תיקי שילו

המצרכים

  • ½ קילו תמרים מעוכים (ללא חרצנים)
  • ½ כוס טחינה גולמית
  • ¾ כוס אגוזים
  • ¾ כוס קשיו
  • ¾ כוס שקדים

אופן ההכנה

  • את התמרים והטחינה לשים בקערה ולחמם במיקרו 2 דקות.
  • לעסות את התמרים עם הטחינה ולהטמיע היטב את הפיצוחים.
  • יש ללוש עם יד רטובה.
  • לתת לתמרים להתקרר מעט וליצור 2 נקניקים על נייר אפיה.
  • על הנייר אפייה יש לזרות בנדיבות שומשום ולעצב לכיכר.
  • להקפיא חצי שעה.
  • לפרוס לפרוסות.

הערות וטיפים

הערה : תערובת אגוזים לא קלויים, אפשר להוסיף קינמון ופיצוחים שונים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חטיף תמרים

הקשיו הוא לא קלוי?
הקשיו פה הוא לא קלוי אבל אפשר גם קלוי.
אפשר להשתמש בקוקוס במקום השומשום?
בהחלט אפשר.
חייב טחינה? אפשר מעט מים במקום? האם הטעם של הטחינה מורגש?
הטעם של הטחינה לא מורגש, אפשר מים אפשר מיץ ואפשר שמן.
איפה שומרים את הפרוסות? במקרר או בפריזר?
עדיף לשמור בפריזר אבל אפשר גם במקרר.
חטיף תמרים ואגוזים
צילום: תיקי שילו

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף חטיפים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: תיקי שילו

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב בקבוצתה “אמהות מבשלות כשר”

Similar Posts

7 Comments

    1. היי אסתי,
      יוצאים 2 נקניקים, אז בסביבות ה-20 פרוסות. תלוי באיזה עובי את חותכת אותן.
      בהצלחה 🙂

  1. תודה לך, יצא מעדן
    ויתרתי על הטחינה מראש.
    במה ניתן לעבות את המצרכים כדי להוריד את כמות הקלוריות?

    1. היי מיקי, להכנת חטיף עם ערך קלורי נמוך יותר, אפשר לשים יותר פצפוצי אורז במקום השומשום והגרעינים. אפשר גם להגדיל נפח עם שיבולת שועל עבה שהיא פחמימה טובה שמשביעה ועשירה בסיבים. בהצלחה!

4.25 from 20 votes (20 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements