Go Back
עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

למרות שהיא מפוצצת בפירורים מופלאים, עוגת שמנת פירורים הזאת לא תשאיר אחריה פירור! היא מרהיבה וגבוהה, מרשימה וקרמית בטירוף ועטופה פירורים פריכים שיעשו לכם חג טעים במיוחד!
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: עינב חקון

המצרכים

לפירורים:

  • 2 חבילות ביסקוויטים ללא גלוטן של אוסם
  • 150 גרם חמאה מומסת

לתערובת הגבינות:

  • ½1 גביעי שמנת להקצפה
  • 1 גביע שמנת של פעם
  • ½1 גביע גבינה לבנה 9%
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג ניל
  • 2 שקיות סוכר וניל (ניתן להוסיף חצי כוס סוכר רגיל במקום למי שלא אוהב מתוק מדי)
  • 2 גביעי סקי וניל (קטנים)
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • לטחון במערבל מזון יחד את כל הביסקוויטים והחמאה עד קבלת פירורים דקים מאוד. 2/3 מהכמות לשטח ולהדק לתחתית התבנית, 1/3 לשמור לטובת פיזור מעל העוגה

לתערובת הגבינות:

  • מקציפים במיקסר את הקצפות, החלב, הסוכר והפודינג עד קבלת קצפת יציבה. מרפדים תחתית של תבנית עגולה 24 בנייר אפייה, שמים שקף במסגרת על מנת ליצור הפרדה בין המסגרת לעוגה, כי כך יותר קל להפריד כשהעוגה מוכנה.
  • מוסיפים את שאר הגבינות לקצפת ומערבבים בקיפול. שופכים את תערובת הגבינות מעל תחתית הפירורים, מפזרים מעל את הפירורים הנותרים. עוטפים את התבנית ומכניסים לקירור של לילה במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.