למרות שהיא מפוצצת בפירורים מופלאים, עוגת שמנת פירורים הזאת לא תשאיר אחריה פירור! היא מרהיבה וגבוהה, מרשימה וקרמית בטירוף ועטופה פירורים פריכים שיעשו לכם חג טעים במיוחד!
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: עינב חקון
המצרכים
לפירורים:
2חבילותביסקוויטים ללא גלוטן של אוסם
150גרם חמאה מומסת
לתערובת הגבינות:
½1גביעי שמנת להקצפה
1גביע שמנת של פעם
½1גביע גבינה לבנה 9%
1חבילת אינסטנט פודינג ניל
2שקיות סוכר וניל(ניתן להוסיף חצי כוס סוכר רגיל במקום למי שלא אוהב מתוק מדי)
2גביעי סקי וניל(קטנים)
1כוסחלב
אופן ההכנה
לטחון במערבל מזון יחד את כל הביסקוויטים והחמאה עד קבלת פירורים דקים מאוד. 2/3 מהכמות לשטח ולהדק לתחתית התבנית, 1/3 לשמור לטובת פיזור מעל העוגה
לתערובת הגבינות:
מקציפים במיקסר את הקצפות, החלב, הסוכר והפודינג עד קבלת קצפת יציבה. מרפדים תחתית של תבנית עגולה 24 בנייר אפייה, שמים שקף במסגרת על מנת ליצור הפרדה בין המסגרת לעוגה, כי כך יותר קל להפריד כשהעוגה מוכנה.
מוסיפים את שאר הגבינות לקצפת ומערבבים בקיפול. שופכים את תערובת הגבינות מעל תחתית הפירורים, מפזרים מעל את הפירורים הנותרים. עוטפים את התבנית ומכניסים לקירור של לילה במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.