עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן
למרות שהיא מפוצצת במלאאא פירורים נהדרים למעלה ולמטה, קחו בחשבון שהסיכוי שיישאר מהעוגה הזאת אפילו פירור אחד – נמוך במיוחד!
ככה זה כשתסיימו להכין עוגת שמנת פירורים – המצטיינת בטעמים מושלמים, פריכות מופלאה מעל ומתחת ושכבת שמנת מענגת ונדיבה שיושבת לה באמצע ורק מחכה לעשות לכם טוב על הלב וטעים טעים בפה. וכל השלמות הזו, רק נזכיר, נטולת גלוטן וללא כל אפייה מורכבת…
קרמית וחלומית, גבוהה ומהממת ביופייה, זו העוגה המנצחת שלכם לחג שבועות, לאירוח בו אתם חייבים להרשים, ולכל פעם שתרצו להתפנק בביס שמנתי מענג בהכנה מהירה וקלילה
למה באמת כדאי לכם: עוגת שמנת פירורים
-
תחתית וציפוי ביסקוויטי קראנצ'י ומענג, כשביניהם שכבת שמנת נדיבה טעימה בטירוף
-
הכנה קלה ומהירה היוצרת עוגה יפהפייה ומרשימה בצורה יוצאת דופן
שורה תחתונה: למרות שהיא מפוצצת במלאאא פירורים נהדרים, הסיכוי שיישאר ממנה פירור – נמוך במיוחד!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים? עוגת שמנת פירורים
עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן
המצרכים
לפירורים:
- 2 חבילות ביסקוויטים ללא גלוטן של אוסם
- 150 גרם חמאה מומסת
לתערובת הגבינות:
- ½1 גביעי שמנת להקצפה
- 1 גביע שמנת של פעם
- ½1 גביע גבינה לבנה 9%
- 1 חבילת אינסטנט פודינג ניל
- 2 שקיות סוכר וניל (ניתן להוסיף חצי כוס סוכר רגיל במקום למי שלא אוהב מתוק מדי)
- 2 גביעי סקי וניל (קטנים)
- 1 כוס חלב
אופן ההכנה
- לטחון במערבל מזון יחד את כל הביסקוויטים והחמאה עד קבלת פירורים דקים מאוד. 2/3 מהכמות לשטח ולהדק לתחתית התבנית, 1/3 לשמור לטובת פיזור מעל העוגה
לתערובת הגבינות:
- מקציפים במיקסר את הקצפות, החלב, הסוכר והפודינג עד קבלת קצפת יציבה. מרפדים תחתית של תבנית עגולה 24 בנייר אפייה, שמים שקף במסגרת על מנת ליצור הפרדה בין המסגרת לעוגה, כי כך יותר קל להפריד כשהעוגה מוכנה.
- מוסיפים את שאר הגבינות לקצפת ומערבבים בקיפול. שופכים את תערובת הגבינות מעל תחתית הפירורים, מפזרים מעל את הפירורים הנותרים. עוטפים את התבנית ומכניסים לקירור של לילה במקרר
הבמה כולה שלכם:
כול הכבוד שהפירורים ללא גלוטן!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני שבועות מושלמים. אל תפספסו!
- מקור: Einav Hakoun | מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם