עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה
ביס קטן מהעוגיות האלה, וכל אחד יקבל בפה זיכרונות מופלאים, מתוקים ומפנקים בטירוף. לחלק הן יזכירו את איטליה, שם נוהגים לטעום אותן לצד קפה אספרסו משובח, לחלק הן יזכירו בית מרוקאי בליל מימונה מתוק ושמח.
א-בל, כולם יודו כי עוגיות פיסטוק מושלגות הן לא פחות ממושלמות, ובגרסת פרווה שמובאת לכם כאן אפשר לזלול מהן ללא חשש לאורך כל שעות היום (וגם הלילה…). לא סתם האיטלקים נוהגים לכנות את הפיסטוק בשם 'הזהב הירוק'.. כשתטעמו תבינו!
ההכנה קלה וקצרה, טעמי הפיסטוק העמוקים והעשירים מודגשים בכל ביס, המרקם נימוח ורך להפליא, והמראה הירקרק-בהיר שלהן ענוג וצח, אז תתכוננו לסופת שלגים טעימה שתכבוש לכם את הלשון…
למה באמת כדאי לכם: עוגיות פיסטוק
- גרסת פרווה של עוגיות פיסטוק מושלגות שמתאימות לכל שעות היום והלילה
- הכנה קצרה, מרקם רך להפליא, ומראה ירקרק-בהיר ענוג וצח
שורה תחתונה: היכונו לסופת שלגים וטעמים בפה, זהב ירוק כבר אמרנו?…
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? עוגיות פיסטוק מושלגות
עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה
המצרכים
- פיסטוק טחון (150 גרם)
- שקדים מולבנים טחונים (150 גרם)
- סוכר (150 גרם)
- 2 חלבונים
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- מעט אבקת סוכר לציפוי
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים היבשים, בעזרת מטרפה מקציפים מעט את החלבונים עם המלח, מוסיפים את הווניל ומאחדים את הכל. מעבדים עד לקבלת עיסה יציבה
- יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג, מגלגלים באבקת סוכר, מניחים על מגש עם נייר אפייה, אופים 160 מעלות 15 דקות בטורבו
הערות וטיפים
- עשיתם כמות גדולה של עוגיות פיסטוק מושלגות? אל דאגה! הן נשמרות היטב בפריזר
- רצוי לטחון במעבד מזון חשמלי, אפשר גם קוצץ ידני לגמרי עשה את העבודה!
מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
מתכון מצוין, קל להכנה והעוגיות יצאו לי מושלמות!
היי קרן!
איזה כיף לדעת, מעולה 🙂
נשמח לראות אותך גם בקבוצת הפייסבוק שלנו
https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/