Go Back
עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה

עוגיות פיסטוק מושלגות פרווה

עם עוגיות פיסטוק מושלגות בהכנה קלה וקצרה, תקבלו ביס מלא בטעם פיסטוקי עשיר ועמוק,  מרקם רך ונימוח ומראה ירקרק מפתה שיכבוש לכם את הלשון בסערה
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: אריה רוזנשטוק

המצרכים

  • פיסטוק טחון (150 גרם)
  • שקדים מולבנים טחונים (150 גרם)
  • סוכר (150 גרם)
  • 2 חלבונים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • מעט אבקת סוכר לציפוי

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים היבשים, בעזרת מטרפה מקציפים מעט את החלבונים עם המלח, מוסיפים את הווניל ומאחדים את הכל. מעבדים עד לקבלת עיסה יציבה
  • יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג, מגלגלים באבקת סוכר, מניחים על מגש עם נייר אפייה, אופים 160 מעלות 15 דקות בטורבו

הערות וטיפים

  • עשיתם כמות גדולה של עוגיות פיסטוק מושלגות? אל דאגה! הן נשמרות היטב בפריזר 
  • רצוי לטחון במעבד מזון חשמלי, אפשר גם קוצץ ידני לגמרי עשה את העבודה! 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.