Go Back
מתכון סלט סלרי תפוחים

סלט סלרי תפוחים

אין קל ממנו. קוצצים, מערבבים ותוך כמה דקות מקבלים סלט סלרי, תפוחים וחמוציות יפהפה רענן ובריא בצבע ירוק מכושף, נגיעות חמוציות מתקתקות ונגיסות תפוח פריך ועסיסי... יאמי!
ציון 4.30 על ידי 51 דירוגים
באדיבות: צחית חמו

המצרכים

  • 1 סלרי עלים גדול שטוף וקצוץ דק (עלים וגבעולים ( שטוף וקצוץ דק (עלים וגבעולים))
  • 3 תפוחי עץ גרנד סמיט קלופים (חתוכים לרבעים ופרוסים דק)
  • ½ כוס חמוציות
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות סוכר (מומלץ להמיס את הסוכר עם ¼ כוס מים רותחים)
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

  • לערבב היטב. אמרנו לכם - קלי קלות... 2 דקות והסלט כבר נזלל בשניות!

הערות וטיפים

  • ניתן להוסיף  מעט פקאן מסוכר קצוץ. משדרג מאוד את הסלט
  • אל תיבהלו מכמות הסוכר. כל הקטע של הסלט זה במתיקות שלו. יש בו המון סלרי והטעם שלו מעודן וטעים!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.