| | |

עוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש!

מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
בהשראת: אתי בן שמעון
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
עוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש!

אם מתחשק לכם להרשים את כל האורחים ולהשאיר אותם המומים, אז דואגים לפנק אותם בעוגה נדירה זו שתמיד תשאיר אותם מכורים לעוד!

קבלו מתכון לעוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש, המתקבלת במרקם רך וחלומי מלא בגבינה עשירה, עם חווית טעמים משגעת המשלבת נגיעות שוקולד מפנקות.

עוגה מושלמת שהכי כיף להכין ועוד יותר לזלול. איך שלוקחים ביס ראשון תמצאו את כולם עם חיוך גדול על הפנים, ופה מלא בגבינה עשירה!

מתכון באדיבות: אתי בן שמעון

ספר המתכונים של אתי בן שמעון

 

עוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש!

עוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש!

מרקם רך וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי בן שמעון

ציוד

תבנית חד פעמית מרובעת בינונית

המצרכים

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 שמנת "שמנת של פעם"
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כף אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים חוץ מהקקאו
  • שמים בקערה אחרת קטנה 5 כפות גדושות מבלילת הגבינה, ואז מוסיפים לה את כף הקקאו ומערבבים.
  • מעבירים את תערובת הגבינה לתבנית משומנת.
  • שופכים מעליה את תערובת השוקולד ואז מערבבים בעזרת סכין לדוגמת שיש.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על חום בינוני של 180 מעלות למשך 45 דקות של אפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה שיש הכי קלה וטעימה שיש!

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה שיש

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה – אתי בן שמעון

Similar Posts

16 Comments

    1. היי,
      אם ממש אין ברירה ומוכרחים להחליף את השמנת החמוצה, אפשר להוסיף עוד גבינה לבנה (עדיף 9%) במקום.
      בהצלחה 🙂

      1. שמנת חמוצה 15% שומן זה כן בסדר ?
        או למרות זאת עדיף גם להשתמש בגבינה 9%?

        (שואלת שוב כי אני רואה ששאלתי נעלמה)

      2. היי,
        שאלתך לא נעלמה, היא מופיעה ממש פה כמה תגובות מעל.
        שאלת לגבי תחליף לשמנת של פעם, שזו שמנת חמוצה, לכן נתנו לך אפשרות של גבינה 9%. כמובן שעדיף להכין את העוגה לפי המתכון שכולל שמנת חמוצה.
        בהצלחה 🙂

    1. היי נוי, אם עוקבים אחר הוראות ההכנה שעל גבי המוצר ושבמתכון כמו שצריך ומתאימים כמות נוזלים במידת הצורך אז זה אמור גם לעבוד עם תחליף קמח. מחכים לשמוע איך יצא, בהצלחה!

    1. הכנתי ויצא נחמד, רק באמצע רך כזה כאילו לא מספיק אופי
      (זה קורה לי בהרבה עוגות ) האם מישהי יכולה להביא לי טיפ איך שזה לא יקרה
      תודה

      1. היי יעל,
        העוגה צריכה עוד קצת זמן בתנור, אפשר לאפות אותה על חום גבוה מאוד ל-15 דקות ואז להוריד לחום בינוני-נמוך ולתת לה אפייה של 45 דקות עד שהאמצע אפוי.
        בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?