במיקסר עם וו גיטרה נשים את החמאה, סוכר, מלח, ומערבבים במהירות גבוהה עד שנקבל מסה הומוגנית רכה.
מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהביצה נעלמת במסה, אחרי זאת מוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה, וקמח, ונערבל במיקסר עד קבלת בצק רך.
נוסיף את נטיפי השוקולד ציפס ונערבב שוב באופן הומוגני ואחיד.
נחמם תנור ל-170 מעלות.
עכשיו נתחיל ליצור כדורים מהבצק, אפשר בכל גודל שאוהבים, מומלץ על גודל בינוני עד גדול כי באפייה הן יוצאות פריכות ברמות מטורפות.
נפרוס נייר אפיה על מגש, ונניח את העוגיות במרווחים.
נאפה למשך 10-15 דקות עד הזהבה ותפיחה, שימו לב כל תנור יש לו עוצמה משלו.
מחכים שהעוגיות מתקררות