Go Back
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית

0 כלים: עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית ללא הקצפה או הפרדה! עם ניחוח עדין של קינמון
ציון 4.44 על ידי 16 דירוגים
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 40 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: לינדה לנגנר

ציוד

כוס מידה אוניברסלית 240 מ"ל
תבנית קוגלהוף או 3 תבניות אינגלישקייק

המצרכים

מצרכים:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • קורט מלח
  • 2 כפיות קינמון
  • 1⅔ כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 4 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 שמנת חמוצה (או ½ כוס מיץ תפוזים)
  • 3-4 תפוחים (ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)

אופן ההכנה

  • לערבב בקערה קמח, מלח, קינמון ואבקת אפייה.
  • בקערה נוספת לטרוף ביצים, להוסיף סוכר ולטרוף 3-4 דקות
  • לאחר מכן לקערה להוסיף שמנת/מיץ ולטרוף היטב, ולהוסיף שמן ותמצית וניל ולטרוף לבלילה אחידה
  • להוסיף לקערה את תערובת הקמח ולטרוף לעיסה אחידה (העיסה כבדה) לעבור למרית
  • להוסיף קוביות תפוחים ולערבב עד שהתפוחים מעורבבים היטב עם התערובת
  • לצקת לתבניות משומנות ולאפות בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות 40-45 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.