Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית
0 כלים: עוגת תפוחים בחושה מהירה ועסיסית ללא הקצפה או הפרדה! עם ניחוח עדין של קינמון
ציון
4.44
על ידי
16
דירוגים
זמן הכנה:
20
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
40
minutes
mins
סה״כ זמן:
1
hour
hr
באדיבות:
לינדה לנגנר
ציוד
כוס מידה אוניברסלית
240 מ"ל
תבנית קוגלהוף
או 3 תבניות אינגלישקייק
המצרכים
מצרכים:
▢
3
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפייה
(10 גרם)
▢
קורט
מלח
▢
2
כפיות
קינמון
▢
1⅔
כוס
סוכר
▢
1
כוס
שמן
▢
4
ביצים
▢
2
כפיות
תמצית וניל
▢
1
שמנת חמוצה
(או ½ כוס מיץ תפוזים)
▢
3-4
תפוחים
(ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות)
אופן ההכנה
לערבב בקערה קמח, מלח, קינמון ואבקת אפייה.
בקערה נוספת לטרוף ביצים, להוסיף סוכר ולטרוף 3-4 דקות
לאחר מכן לקערה להוסיף שמנת/מיץ ולטרוף היטב, ולהוסיף שמן ותמצית וניל ולטרוף לבלילה אחידה
להוסיף לקערה את תערובת הקמח ולטרוף לעיסה אחידה (העיסה כבדה) לעבור למרית
להוסיף קוביות תפוחים ולערבב עד שהתפוחים מעורבבים היטב עם התערובת
לצקת לתבניות משומנות ולאפות בתנור מחומם מראש ל - 180 מעלות 40-45 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.