מתכון למצה בריי קל ומהיר
מתכון למצה בריי שתכינו מהר בקלי קלות, החטיף הכי טעים פשוט לחג הפסח ושיחזיר לכם את הנוסטלגיה לתוך הפה! המתכון הזה זו דוגמה חיה לאיך " להשתמש במה שיש" לקחת מוצר בסיסי שיש בכל בית – המצה. ולהפוך אותה לחטיף טעם ביותר! ולתוספת מדהימה לצד קפה חם, כי בסוף כל יום כולנו נחזור למוכר והפשוט – שהוא הכי טעים שיש, ולא משתוות לארוחת גורמה! אז גם אתם שומעים את רעש הקאנרצ'?
אז החטיף הטעים של חג הפסח חוזר ובגדול! מתכון למצה בריי טעימה , עם רעש קראנצ'י טעם מתוק וריח שאופף את כל החדר, ואם עוד לא אמרתי אז זו בהחלט המנה הכי ממכרת שיצא לכם לטעום…
בנוסף תוכלו להכין את המתכון רק בעשר דקות הכנה, כך שאם אתם בהפסקת עבודה – זה יכול להיות החטיף המושלם לנשנוש של אחר הצהריים לצד קפה חם או שוקו לבחירתכם, וטיפ מאיתנו אל תחכו שיתקרר תאכל את המצה חמה ככל האפשר!
למה באמת כדאי לכם: מתכון למצה בריי
-
פשוט וטעים: הכי פשוט הכי טעים, מה צריך יותר מזה?!
-
מהיר להכנה: עשר דקות של הכנה ויש לכם נשנוש אחר הצהריים משגע וטעים!
-
קפה או תה: מצה בריי לצד משקה חם זה השילוב המושלם!
-
נוסטלגי: יחזיר אתכם ישר לימים הטובים ההם!
שורה תחתונה: מתכון למצה בריי פשוט טעים וקל להכנה, לא תאמינו כמה זה טעים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
מתכון למצה בריי קל ומהיר
המצרכים
מצרכים:
- 7 מצות
- 5 ביצים
- מלח
- פלפל
- שמן (לא תרסיס)
אופן ההכנה
- לוקחים 7 מצות, ו- 5 ביצים
- שוברים את המצות לחתיכות גדולות, מרטיבים טיפה ומניחים בצד
- טורפים את הביצים עם מלח ופלפל
- מערבבים טוב את הביצים עם המצה
- מטגנים במחבת עם שמן (לא תרסיס), אבל חשוב להשאיר את המצות קצת רטובות - כלומר לא לטגן יותר מדי
שאלות נפוצות: מתכון למצה בריי
למה המצות בריי לא יוצאות לי יפה ומסודר? המצות אמורות להיות מבולגנות בצלחת, זה כל היופי שלהן! |
הבמה כולה שלכם:
"מתכון מעולה וטעים!"
נועה קירשנבויים
"טעים מאוד!"
שרון גזית
סוף סוף בגירסה הזכורה מילדותי, מוקפץ בחתיכות. חשבתי בתמימותי שכך כולם הכינו אבל עכשיו כשהרצתי חיפוש מתברר שכולם יוצקים את זה כמו קוגל או פשטידה…. אצלנו זה תמיד התחרז עם פסטה.
היי ג'קי,
איזה כיף שזה מה שזכרת מהילדות!