| | | | |

מתכון למצה בריי קל ומהיר

כמה פשוט, ככה טעים: מתכון למצה בריי קל ומהיר (נוסטלגיה!) החטיף הכי טעים לחג הפסח!
בהשראת: מיכל לוי
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
מתכון למצה בריי

מתכון למצה בריי שתכינו מהר בקלי קלות, החטיף הכי טעים פשוט לחג הפסח ושיחזיר לכם את הנוסטלגיה לתוך הפה! המתכון הזה זו דוגמה חיה לאיך " להשתמש במה שיש" לקחת מוצר בסיסי שיש בכל בית – המצה. ולהפוך אותה לחטיף טעם ביותר! ולתוספת מדהימה לצד קפה חם, כי בסוף כל יום כולנו נחזור למוכר והפשוט – שהוא הכי טעים שיש, ולא משתוות לארוחת גורמה! אז גם אתם שומעים את רעש הקאנרצ'?

 

אז החטיף הטעים של חג הפסח חוזר ובגדול! מתכון למצה בריי טעימה , עם רעש קראנצ'י טעם מתוק וריח שאופף את כל החדר, ואם עוד לא אמרתי אז זו בהחלט המנה הכי ממכרת שיצא לכם לטעום…

בנוסף תוכלו להכין את המתכון רק בעשר דקות הכנה, כך שאם אתם בהפסקת עבודה – זה יכול להיות החטיף המושלם לנשנוש של אחר הצהריים לצד קפה חם או שוקו לבחירתכם, וטיפ מאיתנו אל תחכו שיתקרר תאכל את המצה חמה ככל האפשר!

 

ספר המתכונים של מיכל לוי

מתכון למצה בריי
צילום: מיכל לוי

למה באמת כדאי לכם: מתכון למצה בריי

  • פשוט וטעים: הכי פשוט הכי טעים, מה צריך יותר מזה?!

  • מהיר להכנה: עשר דקות של הכנה ויש לכם נשנוש אחר הצהריים משגע וטעים!

  • קפה או תה: מצה בריי לצד משקה חם זה השילוב המושלם!

  • נוסטלגי: יחזיר אתכם ישר לימים הטובים ההם!

שורה תחתונה: מתכון למצה בריי פשוט טעים וקל להכנה, לא תאמינו כמה זה טעים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון למצה בריי

מתכון למצה בריי קל ומהיר

כמה פשוט, ככה טעים: מתכון למצה בריי קל ומהיר (נוסטלגיה!) החטיף הכי טעים לחג הפסח!
ציון 4.34 על ידי 15 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 5 minutes
סה״כ זמן: 10 minutes
באדיבות: מיכל לוי

המצרכים

מצרכים:

  • 7 מצות
  • 5 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • שמן (לא תרסיס)

אופן ההכנה

  • לוקחים 7 מצות, ו- 5 ביצים
  • שוברים את המצות לחתיכות גדולות, מרטיבים טיפה ומניחים בצד
  • טורפים את הביצים עם מלח ופלפל
  • מערבבים טוב את הביצים עם המצה
  • מטגנים במחבת עם שמן (לא תרסיס), אבל חשוב להשאיר את המצות קצת רטובות - כלומר לא לטגן יותר מדי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון למצה בריי

למה המצות בריי לא יוצאות לי יפה ומסודר?

המצות אמורות להיות מבולגנות בצלחת, זה כל היופי שלהן!

מתכון למצה בריי
צילום: מיכל לוי

הבמה כולה שלכם:

"מתכון מעולה וטעים!"

נועה קירשנבויים

 
מתכון למצה בריי
צילום: נועה קירשנבויים

 

"טעים מאוד!"

שרון גזית

 
מתכון למצה בריי
צילום: שרון גזית

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

מקור: מיכל לוי

Similar Posts

2 Comments

  1. 5 stars
    סוף סוף בגירסה הזכורה מילדותי, מוקפץ בחתיכות. חשבתי בתמימותי שכך כולם הכינו אבל עכשיו כשהרצתי חיפוש מתברר שכולם יוצקים את זה כמו קוגל או פשטידה…. אצלנו זה תמיד התחרז עם פסטה.

4.34 from 15 votes (14 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements