| | |

סלט כרוב במיונז כמו בסופר

בול כמו שקונים בסופר: סלט כרוב במיונז רך מתקתק ומשגע! כרוב במיונז טרי טרי בלי חומרים משמרים!
בהשראת: גולדי רחל זגורי
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
סלט כרוב במיונז

אם גם אתם התרגלתם לקנות בסופר , מהיום תם עידן הקניות ומתחיל עידן חדש, כי מהיום לא תצטרכו לקנות יותר… ולא תאמינו עד כמה המתכון פשוט ביותר!

סלט כרוב במיונז מתקתק בטעם משגע שקשה להפסיק לאכול! במתכון רשום שלב אחר שלב כך שאין לכם מה לדאוג , הסלט יצא בדיוק כמו שאתם אוהבים ( אם לא יותר טוב!) 

הסלט הפופלרי ביותר מבין הסלטים המוכנים שעל מדף הסופר – ובצדק! לכאורה שילוב של כרוב עם מיונז נשמע לא הכי טעים במיוחד אך תתפלאו כי בסוף יצא לכם סלט מתוק מתוק , שיכול להיות תוספת נפלאה לארוחה עיקרית! אז במקום ללכת לסופר, תשקיעו רק כמה דקות מזמנכם להכנת הסלט, ותאמינו לנו אתם לא תתחרטו על זה!

 

ספר המתכונים של גולדי רחל זגורי

סלט כרוב במיונז
צילום: גולדי רחל זגורי

למה באמת כדאי לכם: סלט כרוב במיונז

  • כלום זמן : במקום ללכת לסופר תשקיעו רק כמה דקות של הכנה , שישתלמו לכם הרבה יותר!

  • תוספת: סלט כרוב עם מיונז יכול להיות תוספת מושלמת לצד מנה עיקרית , שתשלים לכם את הארוחה!

  • כרוב: בנוסף לתבלון של הסלט, לכרוב בצע סגול יש טעם מתוק יותר מכרוב לבן כך שמתיקות לא תחסר לכם!

  • פשוט טעים: בכלום זמן הכנה תקבלו סלט טעים ומתקתק שיסדר לכם את הארוחה!

שורה תחתונה: סלט כרוב במיונז פשוט טעים ומתקתק , שחבל ללכת לסופר כשאפשר להכין לבד!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

סלט כרוב במיונז

סלט כרוב במיונז כמו בסופר

בול כמו שקונים בסופר: סלט כרוב במיונז רך מתקתק ומשגע! כרוב במיונז טרי טרי בלי חומרים משמרים!
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
לדרג
באדיבות: גולדי רחל זגורי

המצרכים

מצרכים:

  • 1 כרוב סגול קטן (או ½ כרוב סגול גדול)
  • ¾ כפית מלח (שטוחה )
  • 3 כפות גדושות מיונז לייט איכותי (אפשר גם 2 כפות, תתחילו עם 2 ותראו אם חסר לכם)
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית סילאן או מייפל (לא סוכר ולא דבש – כדי לעשות סלט יותר מתוק אפשר גם כף.)

אופן ההכנה

  • חותכים את הכרוב לרצועות דקות מאוד, כמה שיותר דק יותר טוב.
  • את החלק הלבן באמצע לא מכניסים לסלט. מעבירים לקערה גדולה.
  • ממליחים את הכרוב ומערבבים.
  • נותנים לכרוב לנוח ולהזיע במשך 30 דקות.

ועכשיו הגענו לשלב הקריטי , הסבר :

  • כדי שהנוזלים שמנו את המלח קודם, ועכשיו חשוב לסחוט היטב עם הידיים את הכרוב, זה בסדר אם לא יוצאים נוזלים, המטרה היא למעוך את הכרוב, לרכך אותו ולשחרר את פיגמנט הצבע. אם יוצאים לכם נוזלים, אפשר להפטר מהם
  • מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  • אישית, אני אוהבת את הסלט מתקתק (אבל בעדינות), אז שמתי כף מייפל, אבל תתחילו עם כפית ותראו מה אתם מעדיפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סלט כרוב במיונז

אני מוסיפה תפוח עץ מגורד לסלט כרוב במיונז

הוספה של תפוח עץ מגורד , יכול להיות מצוין!

מי קונה סלט כרוב במיונז בסופר?

אני קניתי הרבה בסופר, עד שהבנתי שעדיף להכין לבד!

סלט כרוב במיונז

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

5 Comments

  1. 5 stars
    ככה בדיוק אני מכינה. כשממליחים את הכרוב מראש ומשאירים לזמן מסויים הוא יוצא הרב יותר טעים וגם מחזיק יותר זמן. אני מכינה אותו כבר ביום חמישי. וברגע האחרון מוסיפה את המיונז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?