Go Back
סלט כרוב במיונז

סלט כרוב במיונז כמו בסופר

בול כמו שקונים בסופר: סלט כרוב במיונז רך מתקתק ומשגע! כרוב במיונז טרי טרי בלי חומרים משמרים!
ציון 4.25 על ידי 20 דירוגים
באדיבות: גולדי רחל זגורי

המצרכים

מצרכים:

  • 1 כרוב סגול קטן (או ½ כרוב סגול גדול)
  • ¾ כפית מלח (שטוחה )
  • 3 כפות גדושות מיונז לייט איכותי (אפשר גם 2 כפות, תתחילו עם 2 ותראו אם חסר לכם)
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית סילאן או מייפל (לא סוכר ולא דבש – כדי לעשות סלט יותר מתוק אפשר גם כף.)

אופן ההכנה

  • חותכים את הכרוב לרצועות דקות מאוד, כמה שיותר דק יותר טוב.
  • את החלק הלבן באמצע לא מכניסים לסלט. מעבירים לקערה גדולה.
  • ממליחים את הכרוב ומערבבים.
  • נותנים לכרוב לנוח ולהזיע במשך 30 דקות.

ועכשיו הגענו לשלב הקריטי , הסבר :

  • כדי שהנוזלים שמנו את המלח קודם, ועכשיו חשוב לסחוט היטב עם הידיים את הכרוב, זה בסדר אם לא יוצאים נוזלים, המטרה היא למעוך את הכרוב, לרכך אותו ולשחרר את פיגמנט הצבע. אם יוצאים לכם נוזלים, אפשר להפטר מהם
  • מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
  • אישית, אני אוהבת את הסלט מתקתק (אבל בעדינות), אז שמתי כף מייפל, אבל תתחילו עם כפית ותראו מה אתם מעדיפים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.