לקחת עלה פילו ולמרוח אותו במעט חמאה מומסת. לפרוס בתבנית פיירקס גודל 33×20 , שהשוליים בולטים החוצה.
לשים עלה נוסף פרוס שגם אותו מרחנו בחמאה.
לקחת 6 עלים (אין צורך לשמן אותם) לקפל אותם כמו שמקפלים נייר ולסדר בתבנית - לא להצמיד אותם מידי.
לקחת את תערובת הגבינה ולשפוך מעל באופן אחיד. התערובת תיכנס בין קיפולי הפילו.
מלמעלה להניח 2 עלים נוספים שלמים כמו שעשינו בתחתית. לקפל פנימה ולסגור יפה את השוליים שבולטים החוצה.
לשמן ביתרת החמאה ולפזר שומשום.
לאפות ב 180 מעלות כחצי שעה או עד שמשחים יפה.