Go Back
עוגיות שקדים

עוגיות שקדים לפסח ללא גלוטן

ה-עוגייה לפסח: עוגיות שקדים ללא גלוטן מושלמות גם פרווה! תכירו את העוגייה המנצחת לחג הפסח!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
סוג: עוגיות
באדיבות: סיון צרור

המצרכים

מצרכים:

  • 200 גרם חמאה ( או מחמאה)
  • 1 ביצה
  • 250 גרם קורנפלור
  • 100 גרם קמח (תפוחי אדמה)
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אבקת שקדים
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה (כשרה לפסח)

אופן ההכנה

  • לערבב את כל היבשים בקערה.
  • במיקסר עם וו גיטרה להקציף חמאה, להוסיף ביצה עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • לאחר מכן להוסיף גם את התערובת היבשה - יוצא בצק די דביק, להוציא ולעטוף בניילון נצמד.
  • לקרר שעתיים
  • לוקחים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים לנחש קטן, ואז צורת סהרון - אפשר גם רק עיגולים.
  • אפשר לפזר מעל שבבי שקדים.
  • אפייה ב-180 מעלות, 10-12 דקות.
  • לצנן ולפזר אבקת סוכר.

הערות וטיפים

טיפ: אפשר להכין את הבצק ידנית ללא מיקסר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.