Go Back
מתכון גרנולה

גרנולה ביתית ב-5 דקות

יותר טעים ובטוח יותר בריא: מתכון גרנולה ביתית ב-5 דקות! בוטנים, קשיו, פירות יבשים - שילוב מנצח לגרנולה אמיתית!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 35 minutes
באדיבות: חגית סלימי

המצרכים

מצרכים:

  • 500 גרם שיבולת שועל (עבה)
  • 100 גרם בוטנים/קשיו/שקדים (לא קלוי (אפשר לערבב קצת מכל דבר))
  • פירות יבשים (חמוציות, צימוקים, בננות, משמש.)
  • ½ כוס גרעיני דלעת
  • ½ כוס גרעיני חמנייה
  • 3 כפות שמן (רגיל , לא זית.)
  • ½ כוס טחינה (גולמית)
  • ½ כוס סילאן
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • לערבב את כל המרכיבים היטב.
  • לאפות 180 מעלות כחצי שעה ולערבב כל 10 דק בערך.
  • התערובת צריכה להתייבש קצת ולקבל גוון חום יפה.
  • להוציא כשמוכן ולערבב חתיכות של פירות יבשים - חתוכים לקטן! (חמוציות, צימוקים, בננות, משמש, כל מה שאוהבים) אני שמתי הפעם רק חמוציות ללא סוכר.
  • 5 דק הכנה (בלי לקחת בחשבון זמן אפייה )
  • יוצאת כמות ענקית. אני מחלקת לשקיות קטנות ומקפיאה.

הערות וטיפים

טיפ: אפשר להקפיא / להכניס למקרר לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.