Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
גרנולה ביתית ב-5 דקות
יותר טעים ובטוח יותר בריא: מתכון גרנולה ביתית ב-5 דקות! בוטנים, קשיו, פירות יבשים - שילוב מנצח לגרנולה אמיתית!
ציון
4.67
על ידי
3
דירוגים
זמן הכנה:
5
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
30
minutes
mins
סה״כ זמן:
35
minutes
mins
באדיבות:
חגית סלימי
המצרכים
מצרכים:
▢
500
גרם
שיבולת שועל
(עבה)
▢
100
גרם
בוטנים/קשיו/שקדים
(לא קלוי (אפשר לערבב קצת מכל דבר))
▢
פירות יבשים
(חמוציות, צימוקים, בננות, משמש.)
▢
½
כוס
גרעיני דלעת
▢
½
כוס
גרעיני חמנייה
▢
3
כפות
שמן
(רגיל , לא זית.)
▢
½
כוס
טחינה
(גולמית)
▢
½
כוס
סילאן
▢
1
כף
קינמון
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים היטב.
לאפות 180 מעלות כחצי שעה ולערבב כל 10 דק בערך.
התערובת צריכה להתייבש קצת ולקבל גוון חום יפה.
להוציא כשמוכן ולערבב חתיכות של פירות יבשים - חתוכים לקטן! (חמוציות, צימוקים, בננות, משמש, כל מה שאוהבים) אני שמתי הפעם רק חמוציות ללא סוכר.
5 דק הכנה (בלי לקחת בחשבון זמן אפייה )
יוצאת כמות ענקית. אני מחלקת לשקיות קטנות ומקפיאה.
הערות וטיפים
טיפ: אפשר להקפיא / להכניס למקרר לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.