| |

עוגת שוקולד חמה בקערה אחת

כשבא לכם לפנק את היקרים לכם מכל עם עוגת שוקולד חמה אישית שמנפץ ממנה שוקולד נוזלי - זה המתכון המושלם בשבילכם!
בהשראת: סיון צרור
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
עוגת שוקולד חמה

רוצים לפנק מישהו יקר עם עוגת שוקולד חמה חמה שנמסה ונוזלית במרכזה? עוגה שהיא התגלמות כל החשקים הכי גדולים לעוגת שוקולד, והיא הכי קלה ומהירה שיש?

זה בדיוק המתכון בשבילכם. המתכון שהכי כיף להפתיע, לפנק ולשמח עם קצת עבודה והרבה הרבה אהבה. קבלו מתכון לעוגת שוקולד חמה בקערה אחת עם 6 מרכיבים בלבד!

ספר המתכונים של סיון צרור

עוגת שוקולד חמה
צילום: סיון צרור

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד חמה

  • הכל בקערה אחת, פחות כלים לשטוף!  
  • הכי מהירה שיש: חצי שעה כולל אפייה וקיבלתם 25 מיני עוגות שוקולד שרק מחכות להיטרף.
  • הפינוק המושלם לאהובים שלכם, פינוק מהיר טעים ושוקולדי שמתאים לכולם – או חלבית או פרווה!
  • השילוב הכי טעים שיש: שוקולד נוזלי חם מבפנים, עוגת חמימה וכל כך טעימה מבחוץ, ואיך אפשר בלי כדור גלידה שמאזן את הכל בצד? 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת שוקולד חמה

עוגת שוקולד חמה בקערה אחת

כשבא לכם לפנק את היקרים לכם מכל עם עוגת שוקולד חמה אישית שמנפץ ממנה שוקולד נוזלי - זה המתכון המושלם בשבילכם!
ציון 4.41 על ידי 10 דירוגים
לדרג
כמות 25 קאפקייקס
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 10 minutes
סה״כ זמן: 20 minutes
סוג: עוגות שוקולד
באדיבות: סיון צרור

ציוד

קערה אחת
כוס מדידה - 140 גרם

המצרכים

  • 400 גרם שוקולד מריר איכותי עדיף 60%
  • 200 גרם חמאה או מחמאה
  • 8 ביצים
  • כוס סוכר (200 גרם)
  • כוס קמח (140 גרם)
  • 3/4 כוס קורנפלור

אופן ההכנה

  • להמיס שוקולד וחמאה.
  • להקציף עם מטרפה ידנית ( לא מיקסר) ביצים וסוכר. לערבב עם כף עץ את הביצים אל השוקולד ולהוסיף קמח וקורנפלור.
  • לצקת לתבניות.
  • אם זה חלבי אפשר לשים פרלין שוקולד לבן מעל או 2 קוביות שוקולד לבן.
  • אופים ב170 מעלות במשך בערך 10 דקות. זה צריך לצאת רוטט ולא אפוי. זה הקטע של עוגת שוקולד חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת שוקולד חמה
צילום: סיון צרור
 


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד חמה

האם אפשר לשמור במקרר?
כן. אפשר לשמור מספר ימים במקרר ולחמם קצת במיקרו לפני ההגשה.
אפשר גם להקפיא אפוי או לא אפוי ולאפות במועד הרצוי.
מתי להוסיף את הפרלין?
לפני האפייה, אפשר גם להטביע אותו בפנים.


הבמה כולה שלכם:

"סיווני הכנתי את העוגה עכשיו ויצא פשוט מושלם! איזה מתכון ברור ומדויק."
מיטל שן צור

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי

Similar Posts

4 Comments

      1. תודה רבה רבה על התשובה נשמע טוב
        תבורכי.
        נראה לך שניתן להחליף בקמח רב תכליתי ללא גלוטן או קמח אחר כדי שיהיה כמה שיותר דומה
        למתכון עם קמח רגיל?

      2. היי שרה,
        אכן כן, את יכולה להחליף לקמח רב תכליתי ללא גלוטן.
        בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?